Jump to content

ΠΛΑΙΣΙΟ - RMA - Επιστροφη χρηματων

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες μια βοηθεια γιατι ειμαι κρανιωμενος

Αγορασα ενα XBOX360 το Σαββατο και μου κανει freeze μεσα στα 5 πρωτα λεπτα λειτουργιας του (ημουνα στα settings του μενου - ουτε καν ειχα βαλει δισκακι)

Με το που βαζω δισκακι να παιξω μετα απο 3 λεπτα gaming παλι freeze (σαν PC ενα πραγμα)

Την τριτη φορα επαιξε κανονικα για κανα μισαωρο αλλα ξενερωμενος εκλεισα την κονσολα

Εχουνε περασει 4 εργασιμες απο την μερα που αγοραστηκε απο πλαισιο

Δικαιουμαι να το επιστρεψω και να παρω τα λεφτα μου πισω? Εχω ξενερωσει τοσο που ουτε πιστωτικο, ουτε αλλαγη θελω ...

Νομιζω μόνο αυθημερόν μπορεις να πάρεις τα χρηματα σου πίσω και βέβαια χωρίς να ανοιξεις την συσκευασια...

το δινεις πισω και παιρνεις αλλο!Και αν σου πουνε τιποτα στειλε mail στην Ms κατι μπορει αν γινει!

επιστροφη χρηματων γινεται εντος 10εργασιμων με πληρη συσκευασια ακομα και ανοιχτη να ειναι γιατι απλα δεν σου αρεσε το χρωμα του προιοντος.

εγω πιστευω οτι εαν το πας αυριο στο Πλαισιο με πληρη συσκευασια και μιλησεις με ομορφο τροπο για οτι συνεβη και οτι θες τα χρηματα σου πισω δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα.

επιστροφη χρηματων γινεται εντος 10εργασιμων με πληρη συσκευασια ακομα και ανοιχτη να ειναι γιατι απλα δεν σου αρεσε το χρωμα του προιοντος.

εγω πιστευω οτι εαν το πας αυριο στο Πλαισιο με πληρη συσκευασια και μιλησεις με ομορφο τροπο για οτι συνεβη και οτι θες τα χρηματα σου πισω δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα.

Και εγω ετσι ξερω ... ηθελα να δω αν οντως ισχυει

Εχω τα παντα μεσα ... ολα-ολα εκτος απο τα πολυ διαφανη πλαστικα τα οποια βγαζεις γυρω απο την κονσολα (τα οποια δεν ξαναμπαινουν αλλιως θα τα κραταγα)

Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ dude για το ποιος νομος το λεει ακριβως αυτο και σε ποιο section. Μηπως ειναι ο 2251.1994? Δεν μπορω να βρω ακριβως που λεει για την επιστροφη χρηματων εντος 10 εργασιμων

http://www.kepka.org/Grk/Info/Consumers/con001_026.htm

Το δικαίωμα υπαναχώρησης πρέπει να ασκείται μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες (έτσι δε θίγονται, ιδιαίτερα και τα συμφέροντα του προμηθευτή), από την παραλαβή του εγγράφου της σύμβασης ή από την τυχόν μεταγενέστερη παραλαβή του προϊόντος (άρθρο 3, παρ. 4 του Ν.2251/1994), με συστημένη επιστολή (για να μπορεί ο Καταναλωτής να αποδείξει ότι άσκησε το δικαίωμα αυτό). Αν η υπαναχώρηση δεν ασκηθεί με συστημένη επιστολή, είναι ισχυρή μόνον εφόσον ο αγοραστής μπορεί να την αποδείξει.

εγω πάντως dude θα το τυπωνα και θα το επαιρνα μαζι μου στο ΠΛΑΙΣΙΟ...

στην δικη μου περιπτωση οχι μονο αναγκάστηκα να φωνάξω προισταμένους αλλα με ακουσαν μέχρι την Στουρνάρη όταν αρνηθηκαν να μου επιστρέψουν σε μετρητα επιστρεφόμενο προιόν 2 ημερών χωρις να εχει ανοιχθεί η συσκευασια...

για εχε το νου σου ;)

θα το παρω ηρεμα στην αρχη και αν βλεπω οτι μου το παιζουν εξυπνοι ακομα και μετα την αναφορα στον απο πανω νομο (θα τον εχω τυπωμενο dont worry!) θα γινει μεγαλο σκηνικο ... ειμαι πολυ ηρεμος και πολυ καθωσπρεπει αλλα μπορω να γινω και τρομερα λαλακας αν ο αλλος παει να με κοροιδεψει ... ζοχαδιαζω πολυ ευκολα...

βασικα και εγω πολυ κουλαριστος πηγα αλλα εξοργίστηκα οταν επέμεναν για πιστωτικο, ειδικά οταν 2 μερες πριν τους ειχα σκάσει 1,700€

και περα απο το γεγονος αυτο, η δικη μου περιπτωση ηταν τελείως κουλη καθώς ειχα πάρει λάθος προιόν και το ανακάλυψα οταν αρχισα να ανοιγω τα κουτια 2μερες μετά...

Thank you! :hug:

Αρχηγε μου hold your horses.Τον τιτλο του νομου στο λινκ που σου δινει ο φραγμας τον διαβασες?Λεει "Συμβάσεις εκτός εμπορικού καταστήματος" ...Δηλαδη αν αγορασες μεσω ιντερνετ (κυριως) η τηλεφωνου.Αν πηγες και αγορασες απο το μαγαζι ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΣ...Οποτε.. πλζ κανε 2η σκεψη πριν αρχισεις να φωναζεις σε εναν υπαλληλο που (μαλλον) δεν φταιει σε τιποτα η θιξε απευθειας το θεμα της εγγυησης,αφου το προιον πουχεις φαινεται ναναι ελαττωματικο.

(το δικαιωμα αναστροφης εντος 10ημερου ισχυει για προιοντα ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ,στα ελαττωματικα εχεις φουλ προστασια)

duder, στο εξωτερικο πας πισω οτι θες χωρις να δωσεις καν λογο και σου επιστρεφουν τα χρηματα σου πισω ... και αυτος ειναι ευρωπαικος νομος ...οχι Αγγλικος πχ

Η κρατηση εγινε μεσω τηλεφωνου και στην συνεχεια αγοραστηκε απο το καταστημα.

Οπως ειπα οταν χανω το δικιο μου γινομαι λαλακας ... εμενα δεν με ενδιαφερει να φωναξω, ουτε να βρισω. Με νοιαζει να παρω αυτο που δικαιουμαι σαν καταναλωτης απλα

Χαχαχα ... εκει ειμαι 103 κιλα . πλεον ειμαι πιο ανθρωπινος μαν στα 90-91 αλλα να σου πω την αληθεια ετσι παω συνηθως σε τετοιες καταστασεις για το ψαρωτικο της υποθεσης ...λιγο εως πολυ τραγικο αν το καλοσκεφτεις αλλα ...

Τυχαιο η οχι δεν ξερω αλλα το τελευταιο σου ποστ που λες οτι τωρα θα πας ειναι το 666ο!!!! Οποτε θα την βρεις την ακρη!!! Σε πιο πλαισιο να μας πεις να ξερουμε και εμεις που εχουν η δεν εχουν καλη εξυπηρετηση. Απο τις Αγ.Παρασκευης το πηρες?

Δυστυχώς αμα δε φωνάξεις σε περνάνε για... μακάκα απο προσωπική πείρα, δες πως θα πάει! Πάντος είναι τραγική η κατάσταση στην Ελλάδα να πρέπει να τσακώνεσαι κάθε φορά που πρέπει να γυρίσεις κάτι... Όπως και με τις εγγυήσεις (2 χρόνια απο τον νόμο, κι' ας σου λένε οτι έχει ένα)

Χεχε ... δεν μετρανε στο offtopic ... Κολλημενο εκει θα το αφησω μεχρι να παω! :rofl:

Στην Αγια Παρασκευη μενω, απο εκει το πηρα, και οταν πηρα τηλεφωνο εκει μου λεγανε ενα σωρο λαλακιες ... φερτε το απο εδω να δουμε εαν εχεις προβλημα και τα σχετικα. Εντομεταξυ ξερω ποιο παλληκαρι ηταν αυτο με το οποιο μιλουσα (με ξερει και τον ξερω φατσικως) και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου ελεγε τα ιδια αν ημουν μπροστα του ... Θελετε να ανεωασο και κανα WAV? :p

Λοιπον .... μου κοψανε δελτιο παραλαβης

Για να μην πολυλογω λενε οτι θα το δουνε και αν ειναι ελατωμματικο θα γινει η αλλαγη. Αν παλι ειναι complete η συσκευασια (που ειναι) παλι θα γινει η αλλαγη.

ΤΟν ρωτησα πως ακριβως θα δουν οτι εχουν προβλημα και μου ειπαν "ε καποια στιγμη θα κολλησει" Δηλαδη τους λεω θα παιζετε COD4 μεχρι να κολλησει? Και αν δεν κολλησει και το παρω σπιτι και κολλησει? Ειμαστε σοβαροι? Οταν κατι εχει random lockups πως θα δουνε εαν κολλαει ...

Anyway, εγω εκανα τις ηχογραφησεις μου σε περιπτωση που μου πουνε αλλα μετα και αν και παλι δεν βγαλω ακρη θα βαλω αλλα μεσα αφου δεν θα βρω το δικιο μου αλλιως ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.