kuza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2008 Πεδια υπαρχει υδροψυκτο με 60 ευρο και πιο μου προτεινεται αν υπαρχει?Δινω και λιγο παραπανω αν χρειαστει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Σε μεταχειρισμένο μπορείς να βρεις και με 50ε πλήρες κιτ asetek.Ψάξε σε 124sold.gr και emarket :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Ευχαριστω Μιχαλη,θα το δω αλλα το πλαισιο εχει?Μπορει καποιος να μου δωσει το url? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Στο πλαίσιο είχα δει το CoolIt eliminator, είναι υδρόψυξη με peltier.Στα 59ε αν δεν κάνω λάθος, αλλά δε νομίζω να έχει μείνει κανένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 5, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Οκ,ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.