jois21 Ιούνιος 15, 2008 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 :rofl::rofl:axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 15, 2008 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 :rofl::rofl:axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:rofl: GTMS μπας και σου λιπει κανα χερι η κανα ποδι να γελασω μαζι σου? γελιε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 15, 2008 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 GTMS = ? Εσύ προσβάλλεις μόνος σου τον εαυτό σου που δεν κάνεις κάτι. Υπάρχει add-on στον firefox....αλλά βαριέσαι να το βάλεις. Δεν με νοιάζει αν με έκανες report...αλλά για σκέψου να σε κάνω και γω report για το "μπούλι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούνιος 15, 2008 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Eγω απο το "μπουλι" νομισα οτι κανατε πλακα.Που να ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 15, 2008 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Ο Άλεξ επιστρέφει σε μια βδομάδα και αν δεν έχει βάλει spell checker το συζητάμε κι όλας.Απαγορεύονται τα greeklish για κάποιον λόγο. Για τον ίδιο λόγο δεν είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε και ορνιθοελληνικά.Στον προφορικό λόγο, η δυσλεξία είναι πρόβλημα.Στο γραπτό κείμενο που έχουμε δωρεάν διορθωτές κειμένου, η "δυσλεξία" είναι πλέον τεμπελιά.Συζήτηση περί GTMS, ορθογραφικά και τα ρέστα λήγει εδώ:__________________________________________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 15, 2008 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Φίλε Αλέξη δέν είχα κανένα σκοπό να σε προσβάλλω αλλά αφού λοιπόν ξέρεις ότι έχεις αυτό το πρόβλημα κάνε κάτι... κ εγώ που καμιά φορά σε διορθώνω και ομολογώ οτι το έχω ξανακάνει και γενικά δέν έχω πρόβλημα με την ορθογραφία έχω spell checker στον ff γιατί όλο και κάποια ******* θα γράψω καμιά φορά, δέν είναι υποτιμητικό, βοήθεια είναι.Φιλικά πάντα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 15, 2008 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Ξέρω παιδί με δυσλεξία που είναι Moderator σε πολύ μεγάλο ελληνικό forum, το παλικάρι καταλαβαίνει το πρόβλημα που μπορεί να έχουν κάποιοι και τα διορθώνει πάντα, είτε με το Word είτε με το plugin του FF. Εγώ πρόβλημα με τους ανορθόγραφους δεν έχω κανένα - πιστεύω μάλιστα ότι είναι και ρατσιστικό το υφάκι μερικών εναντίον τους. Το θέμα είναι ότι, αν μετά οι ίδιοι οι ανορθόγραφοι δεν βάζουν το πιο απλό plugin που υπάρχει στον FF για την εξυπηρέτηση των άλλων, γίνονται αυτοί ρατσιστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 15, 2008 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Συζήτηση περί GTMS, ορθογραφικά και τα ρέστα λήγει εδώ:__________________________________________________Δεν είναι πολύ δυσνόητο, πιστεύω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.