Jump to content

dtec fuzion v2

elapse

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Το σκέφτομαι και το supreme, αλλά διάβαζα σε reviews ότι περιορίζει αρκετά την ροή. Δεν νομίζω να υπάρχει όμως πρόβλημα με μια δυνατή αντλία (πχ mcp655).

ProPitsiriko$ περιμένω τα αποτελέσματά σου!

Το σκέφτομαι και το supreme, αλλά διάβαζα σε reviews ότι περιορίζει αρκετά την ροή. Δεν νομίζω να υπάρχει όμως πρόβλημα με μια δυνατή αντλία (πχ mcp655).

ProPitsiriko$ περιμένω τα αποτελέσματά σου!

Ειναι ετοιμο το πισακι μου και καθεται στο tuning στην Ζαιμη....Παιζουν κατι μ@λ@κιε$ με την τραπεζα και δεν μου εχουν βαλει τα χρηματα στον λογαριασμο....:rant::devil:

Edit: Αυριο θα το εχω στο σπιτι....:inlove:

Παιδια σημερα παρελαβα το πισακι...Επεσα πανω του με τα μουτρα να βαλω τα προγραμματα και τα drives και τα vista κτλπ...ειμουν και λιγο ατυχος με το 1 ramακι που δεν δουλευει....:rip:

Λοιπον...Στο θεμα μας...

Φιλε elapse ο Q6600 μου stock clockια σε idle κατασταση με ΕΚ supreme block και 3πλο ψυγειο φτανει στους 21 βαθμους MAX με θερμοκρασια δωματιου 30-31 βαθμους(περιπου)

Υ.Γ για φωτο κτλπ οταν εχω χρονο να ασχολιθω και ΟΤΑΝ μου κανουν ΑΛΛΑΓΗ τα ramακια στο e-shop..(το κοβω να γινεται χαμος στη Στουρναρη :banging: ) :TD:

Λοιπον...Στο θεμα μας...

Φιλε elapse ο Q6600 μου stock clockια σε idle κατασταση με ΕΚ supreme block και 3πλο ψυγειο φτανει στους 21 βαθμους MAX με θερμοκρασια δωματιου 30-31 βαθμους(περιπου)

Απλά, δεν γίνεται αυτό που περιγράφεις.

Πως είναι δυνατόν ο επεργαστής να είναι σε χαμηλότερη θερμοκρασία, από αυτήν του περιβάλλοντος.

Απλά, δεν γίνεται αυτό που περιγράφεις.

Πως είναι δυνατόν ο επεργαστής να είναι σε χαμηλότερη θερμοκρασία, από αυτήν του περιβάλλοντος.

Ε..Μιλαω για κατασταση διχως φορτου και ο Q6600 Stock στα 2.4 ghz...:dots:

Και εαν διαβασες φιλε Μιχαλη το τοπικ μιλαω για την κατοχη w/c...οχι για αεροψυξη...:tomato:

Απλα δηλωσα τις θερμοκρασιες με το EK supreme σε idle διοτι δεν ειχα χρονο για orthos κτλπ...:flag::slap:

Σου εχει πειραξει τα μυαλα το Cosmos S που φτιαχνεις και δεν σκευτεσαι τιποτα αλλο μου φαινεται :D

πιτσιρίκο πριν αρχίσεις να πετάς εμότικονς με ντομάτες κλπ, ξαναδιάβασε τί έγραψες, τί έγραψε ο μιχάλης και μετά συνδύασέ τα με κάποιο βιβλίο φυσικής... ίσως κάνουν ακόμα στα σχολεία...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.