elapse Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2008 Γνωρίζει κανείς για το πότε θα φτάσει η δεύτερη έκδοση του γνωστού μπλοκ στην Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Σε κανά 10ήμερο (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Ιούνιος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Άντε μακάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Παρτε κανενα EK supreme βρε παιδια....ειναι πολυ καλο...:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούνιος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Και από όσο έχω δεί αρκετά ανώτερο του D-tek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Αυριο θα το εχω το EK supreme...θα σας πω temps με Q6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 5, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Και από όσο έχω δεί αρκετά ανώτερο του D-tek.Του 1 ή του 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=187193 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Ιούνιος 5, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Το σκέφτομαι και το supreme, αλλά διάβαζα σε reviews ότι περιορίζει αρκετά την ροή. Δεν νομίζω να υπάρχει όμως πρόβλημα με μια δυνατή αντλία (πχ mcp655). ProPitsiriko$ περιμένω τα αποτελέσματά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 5, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Το σκέφτομαι και το supreme, αλλά διάβαζα σε reviews ότι περιορίζει αρκετά την ροή. Δεν νομίζω να υπάρχει όμως πρόβλημα με μια δυνατή αντλία (πχ mcp655). ProPitsiriko$ περιμένω τα αποτελέσματά σου! Ειναι ετοιμο το πισακι μου και καθεται στο tuning στην Ζαιμη....Παιζουν κατι μ@λ@κιε$ με την τραπεζα και δεν μου εχουν βαλει τα χρηματα στον λογαριασμο....:rant::devil: Edit: Αυριο θα το εχω στο σπιτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 5, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Που είναι ο Gorillakos να κάνουμε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 5, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Που είναι ο Gorillakos να κάνουμε τίποτα σαν τι ? να κυλιστειτε στο χειροποιητο χαλι ,αγκαλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 6, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Review ανόητε! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 6, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Εγώ πάντως ψήνομαι και για κύλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 6, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 παιδες εμενα μεσα στην ευδομαδα θα μου ερθει πακετακι ολα τα μπλοκς για την asus maximus formula and 8800gts στο συνολικο αριθμο ειναι 6 μπλοκ 3 ψυγεια και ολα ειναι απο EK Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Ιούνιος 6, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Από που τα έκανες παραγγελία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 6, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Παιδια σημερα παρελαβα το πισακι...Επεσα πανω του με τα μουτρα να βαλω τα προγραμματα και τα drives και τα vista κτλπ...ειμουν και λιγο ατυχος με το 1 ramακι που δεν δουλευει.... Λοιπον...Στο θεμα μας... Φιλε elapse ο Q6600 μου stock clockια σε idle κατασταση με ΕΚ supreme block και 3πλο ψυγειο φτανει στους 21 βαθμους MAX με θερμοκρασια δωματιου 30-31 βαθμους(περιπου) Υ.Γ για φωτο κτλπ οταν εχω χρονο να ασχολιθω και ΟΤΑΝ μου κανουν ΑΛΛΑΓΗ τα ramακια στο e-shop..(το κοβω να γινεται χαμος στη Στουρναρη :banging: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Ιούνιος 6, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Λοιπον...Στο θεμα μας...Φιλε elapse ο Q6600 μου stock clockια σε idle κατασταση με ΕΚ supreme block και 3πλο ψυγειο φτανει στους 21 βαθμους MAX με θερμοκρασια δωματιου 30-31 βαθμους(περιπου)Απλά, δεν γίνεται αυτό που περιγράφεις.Πως είναι δυνατόν ο επεργαστής να είναι σε χαμηλότερη θερμοκρασία, από αυτήν του περιβάλλοντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 6, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Απλά, δεν γίνεται αυτό που περιγράφεις.Πως είναι δυνατόν ο επεργαστής να είναι σε χαμηλότερη θερμοκρασία, από αυτήν του περιβάλλοντος. Ε..Μιλαω για κατασταση διχως φορτου και ο Q6600 Stock στα 2.4 ghz... Και εαν διαβασες φιλε Μιχαλη το τοπικ μιλαω για την κατοχη w/c...οχι για αεροψυξη... Απλα δηλωσα τις θερμοκρασιες με το EK supreme σε idle διοτι δεν ειχα χρονο για orthos κτλπ...:flag: Σου εχει πειραξει τα μυαλα το Cosmos S που φτιαχνεις και δεν σκευτεσαι τιποτα αλλο μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 6, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 πιτσιρίκο πριν αρχίσεις να πετάς εμότικονς με ντομάτες κλπ, ξαναδιάβασε τί έγραψες, τί έγραψε ο μιχάλης και μετά συνδύασέ τα με κάποιο βιβλίο φυσικής... ίσως κάνουν ακόμα στα σχολεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.