billis_kou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2008 Εχει περιπου ενα μηνα που ειμαι στο Forthnet 2play. Οταν εγινε η ενεργοποιηση της γραμμης μου εστειλαν ενα Modem-rooter (siemens CL-110). Ο υπολογιστης μου συνδεετε με το modem μεσω του καλωδιου ethernet και οχι με το usb.Μεχρι εδω ολα καλα. Προσπαθησα να συνδεσω ενα ακομα pc στην δευτερη καρτα δικτυου του pc μου.και εκει ολα καλα. Το δικτυο μια χαρα (shared folders,shared printers).Τα προβληματα αρχιζουν με το που παω να δωσω internet στο δευτερο pc.Μολις δλδ παω στα properties της καρτας δικτυου που ειναι συνδεμενο το δευτερο pc και τικαρω την επιλογη για shared internet access σταματαω να εχω ιντερνετ και στο pc μου.Μπορει καποιος να μου πει τι φταιει?(Πριν κανενα χρονο μοιραζα την 1Mbps γραμμη μεσω καρτας δικτυου σε αλλον υπολογιστη αλλα με ενα crypto modem που εδεινε η forthnet με το ADSL-in-a-BOX)
trendy Ιούνιος 5, 2008 #2 Ιούνιος 5, 2008 To shared internet access μπαίνει στην πρώτη κάρτα δικτύου που μοιράζει τη σύνδεση στη δεύτερη που έχει το άλλο σου pc. Αν και θα συνιστούσα να δώσεις 15€ και να πάρεις ένα switch.
Cube8 Ιούνιος 12, 2008 #3 Ιούνιος 12, 2008 Μπορείς να κάνεις το εξής απλό (το έχω κάνει):Αν έχεις XP/2003/Vista, επιλέγεις τις 2 κάρτες δικτύου στις "Συνδέσεις δικτύου", πατάς δεξί κλικ πάνω σε μία και επιλέγεις "Γέφυρα / Bridge connections". Θα δημιουργηθεί ένα εικονίδιο, το οποίο θα έχει τις ρυθμίσεις IP του υπολογιστή σου.Πλέον ο 2ος υπολογιστής θα έχει απ'ευθείας πρόσβαση στο internet, χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι ανοιχτός ο 1ος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.