Jerry007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2008 Παιδιάσήμερα που έριχναμια ματιά στο e-shop πριν παραγγείλω τον υπολογιστή μου πήρε αυτο το μάτι μου Εγώ πίστευα οτι απο φιθινώπορο θα τους έχουμε:toomuchne: Τεσπα,το θέμα είναι αξίζει να δώσω 90Ευρώ παραπάνω για να τον αγοράσω?Εγώ σκόπευα να πάρω εναν 150 Rapto-x.Επειδή έχω τα χρήματα αυτη την στιγμή και διάβασα οτι είναι 35% πιο γρήγορος απο τους Raptors Τι έχετε να πείτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούνιος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Call me search button Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Ναι έχω διαβάσει αρκετά reviews όπως και αυτό αλλα εσείς τι νομμίζετε αξίζει να τον τσιμπήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Απλα ναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 5, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Απλα ναι . Good enough for me :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.