Jump to content

8800 GTX Με ένα λιγότερο πυκνωτή

Cguevara

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα το πρωί έγινε ένα ατύχημα με την κάρτα γραφικών μου στην προσπάθεια αλλαγής σωλήνα στην υδρόψυξη χτύπησα κατά λάθος ένα πυκνωτή και βγήκε...η κάρτα όμως ανοίγει κανονικά έτρεχα και game για να την ζορίζω και δεν με παρουσίασε τίποτα και η θερμοκρασία 52 idle 64 με Game...

τι μου προτείνεται να κάνω?

Επειδή δεν έχω κινητό με καλή camera βρήκα αυτό στο Διαδίκτυο...

Δεν είναι ο ίδιος πυκνότης αλλα είναι μέσα σε μια τετράδα και αυτός...

editar2.th.jpg

Το Κόκκινο "X" είναι

• Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων (ερωτήσεις/προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάστασή του).

Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων (ερωτήσεις/προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάστασή του).

Δυστυχώς η κάρτα έχει χάσει την εγγύηση τις λογικά επειδή πέρασα δίκια μου ψυξή :(

Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων (ερωτήσεις/προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάστασή του).

λες και εισαι χθεσινος

συζητησεις για καταχρηση εγγυησης κλπ απαγορευονται:mad:

Έστειλα pm στον hipro5 μακάρι να με σώσει...γιατί δεν έχω τώρα την ανάσσει για κανούρια κάρτα (μάμο την σχολη μου) .

Υπάρχει κάνα test που μπορώ να κάνω για να διαπιστώσω άμα μπορώ να κρατήσω την κάρτα και να μπορώ να τρέχω games??

αυτο που λειπει λεγεται smd.

καποια smd δεν παιζουν σημαντικο ρολο στην λειτουργια της καρτας.

εφοσον προς το παρον παιζει σωστα δεν μπορεις να τσεκαρεις κατι περισσοτερο.

απλα σταθηκες τυχερος μεσα στην ατυχια σου.

να τη χαρεις οσο ακομα θα παιζει.προσωπικα δεν νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα ακομα και μετα απο αρκετο καιρο.

αυτο που λειπει λεγεται smd.

καποια smd δεν παιζουν σημαντικο ρολο στην λειτουργια της καρτας.

εφοσον προς το παρον παιζει σωστα δεν μπορεις να τσεκαρεις κατι περισσοτερο.

απλα σταθηκες τυχερος μεσα στην ατυχια σου.

να τη χαρεις οσο ακομα θα παιζει.προσωπικα δεν νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα ακομα και μετα απο αρκετο καιρο.

έτρεχε AOC και Grid για να την βαρύνω και δεν παρουσίασε τίποτα.. κανονικές θερμοκρασίες όλα ok δηλαδή..

Ελπίζω να είναι όντως έτσι όπως τα λες και thanks για την απάντηση με καθησύχασες λίγο :)

Τελικά αυτό που βγήκε ήταν χρώμα καφέ και από όσο με είπαν τα παιδιά σε διαφορα sites είναι χαμηλός πυκνότης και δεν πεζή πολύ μεγάλο ρολο και έτσι έχω 99% πιθανότητες η κάρτα μου να δουλεύει σωστά για πολύ καιρό :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.