Cguevara Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2008 Σήμερα το πρωί έγινε ένα ατύχημα με την κάρτα γραφικών μου στην προσπάθεια αλλαγής σωλήνα στην υδρόψυξη χτύπησα κατά λάθος ένα πυκνωτή και βγήκε...η κάρτα όμως ανοίγει κανονικά έτρεχα και game για να την ζορίζω και δεν με παρουσίασε τίποτα και η θερμοκρασία 52 idle 64 με Game... τι μου προτείνεται να κάνω? Επειδή δεν έχω κινητό με καλή camera βρήκα αυτό στο Διαδίκτυο... Δεν είναι ο ίδιος πυκνότης αλλα είναι μέσα σε μια τετράδα και αυτός... Το Κόκκινο "X" είναι
Qlim4X Ιούνιος 5, 2008 #2 Ιούνιος 5, 2008 Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων (ερωτήσεις/προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάστασή του).
Cguevara Ιούνιος 5, 2008 Author #3 Ιούνιος 5, 2008 Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων (ερωτήσεις/προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάστασή του). Δυστυχώς η κάρτα έχει χάσει την εγγύηση τις λογικά επειδή πέρασα δίκια μου ψυξή
greekfragma Ιούνιος 5, 2008 #4 Ιούνιος 5, 2008 Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων (ερωτήσεις/προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάστασή του). λες και εισαι χθεσινος συζητησεις για καταχρηση εγγυησης κλπ απαγορευονται
Cguevara Ιούνιος 5, 2008 Author #5 Ιούνιος 5, 2008 Έστειλα pm στον hipro5 μακάρι να με σώσει...γιατί δεν έχω τώρα την ανάσσει για κανούρια κάρτα (μάμο την σχολη μου) .
Cguevara Ιούνιος 5, 2008 Author #6 Ιούνιος 5, 2008 Υπάρχει κάνα test που μπορώ να κάνω για να διαπιστώσω άμα μπορώ να κρατήσω την κάρτα και να μπορώ να τρέχω games??
greekfragma Ιούνιος 5, 2008 #7 Ιούνιος 5, 2008 αυτο που λειπει λεγεται smd.καποια smd δεν παιζουν σημαντικο ρολο στην λειτουργια της καρτας.εφοσον προς το παρον παιζει σωστα δεν μπορεις να τσεκαρεις κατι περισσοτερο.απλα σταθηκες τυχερος μεσα στην ατυχια σου.να τη χαρεις οσο ακομα θα παιζει.προσωπικα δεν νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα ακομα και μετα απο αρκετο καιρο.
Cguevara Ιούνιος 5, 2008 Author #9 Ιούνιος 5, 2008 αυτο που λειπει λεγεται smd.καποια smd δεν παιζουν σημαντικο ρολο στην λειτουργια της καρτας. εφοσον προς το παρον παιζει σωστα δεν μπορεις να τσεκαρεις κατι περισσοτερο. απλα σταθηκες τυχερος μεσα στην ατυχια σου. να τη χαρεις οσο ακομα θα παιζει.προσωπικα δεν νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα ακομα και μετα απο αρκετο καιρο. έτρεχε AOC και Grid για να την βαρύνω και δεν παρουσίασε τίποτα.. κανονικές θερμοκρασίες όλα ok δηλαδή.. Ελπίζω να είναι όντως έτσι όπως τα λες και thanks για την απάντηση με καθησύχασες λίγο
Qlim4X Ιούνιος 7, 2008 #10 Ιούνιος 7, 2008 εδω παιζει cpu χωρις smd απο κατοm vga δεν θα παιζει που εχει πιο πολα
.38-.45 Ιούνιος 8, 2008 #12 Ιούνιος 8, 2008 δηλαδή το έψαξες και δεν το βρήκες; http://en.wikipedia.org/wiki/Surface-mount_technology
Cguevara Ιούνιος 13, 2008 Author #13 Ιούνιος 13, 2008 Τελικά αυτό που βγήκε ήταν χρώμα καφέ και από όσο με είπαν τα παιδιά σε διαφορα sites είναι χαμηλός πυκνότης και δεν πεζή πολύ μεγάλο ρολο και έτσι έχω 99% πιθανότητες η κάρτα μου να δουλεύει σωστά για πολύ καιρό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.