Jump to content

How to overclock the new gaming pc?:hehe:

Jerry007

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά απο το προηγούμενο thread είδατε όλοι την νεα μου σύνθεση:

PSU:Έχω ενα Thermaltake Thoughpower 750Watt

Motherboard:Asus Maximus Formula

CPU:Intel Core2Duo E8500

CPU Cooler:Scythe Ninja Plus

RAM:Corsair XMS2 DHX 800MHz 4gb kit

VGA:Gainward 8800GT 512mb GS Factory Oc 650+/1950+

HDDs:Western Digital Raptor-X,Seagate 500Gb 7.000rpm,External Seagate 750GB e-sata

Case:Coolermaster Cosmos

Και ψύχτρα για τις ram πο την corsair

Πρέπει να πώ οτι λόγο του παλιού συστήματος μτ τον P4 3.2 και τις DDR1 μνήμες δεν είχα δυνατότητα να κλοκάρω :bye:.

Οπώτε σε 7 μέρες θα πάρω το σύστημα και είμαι λίγο άσχετος....

Καταρχήν δοκίμασα να δώ τον οδηγό για αρχάριους αλλα δεν λειτουργούσε το link :wall:

Μπορείτε να μου πείτε τι κάνουμε απο τα BIOs,ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούμε και για ποιον σκοπό.Και το σημαντικότερο γίνεται καλό overclock στα Vista?

Επειδή όπως είπα είμαι αρχάριος-άσχετος:woot: πείτε τα όσο πιο πολύ αναλυτιά μπορείτε :red::hehe:

Φιλε μου Jerry007 η καλύτερη βοήθεια στον υπερχρονισμο ξεκινάει διαβάζοντας σχετικά threads.... Εκτος απο τον οδηγο για αρχάριους (που οντως δεν λειτουργει το λινκ) υπάρχουν παρα πολλα νηματα που θα βρεις πληροφοριες για overclocking με τα κομμάτια της συνθεσης σου. Αρκει να κάνεις αναζήτηση... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.