Jump to content

Ο επικίνδυνος explorer

dpolal

Recommended Posts

Ανοίγωντας σήμερα το πρωί το πισί στη δουλειά μου πέταξε το παρακάτω μήνυμα.

Μάλλον κάποιος εκεί στην MS έχει υπερβολική αίσθηση (κακή) του χιούμορ :hmm: ή κάτι δεν πάει καλά... :whip:

Έχει μέρες που μου το κάνει αυτό. Δε δίνω βάση γιατί βαριόμουνα να το ψάξω, αλλά μιας και το θίγεις αν υπάρχει λύση, καλοδεχούμενη. Εμένα μου το κάνει συχνά όταν ανοίγω τον gom player. Μήπως και εσένα? Επίσης να σε ρωτήσω ακριβώς ποια έκδοση xp έχεις?

Είναι εταιρικό το πισί και όλα είναι κλειδωμένα.

Ήρθε ένας τεχνικός προχθές για να το κοιτάξει αλλά δεν έκανε τίποτα και από ότι κατάλαβα στο τέλος επενεργοποίησε το Data execution prevention έτσι ώστε να μην κτυπάει συνέχεια...

System properties - advanced - Performance - data execution prevention tab.

Δεν έκατσα να σχοληθώ περισσότερο αφού ότι και να του έλεγα με αντιμετώπιζε αφ' υψηλού σαν έναν ακόμα χαζό χρήστη.

Νομίζω μπορείς να έχεις ενεργό το DPE και απλά να βάλεις στη λίστα με τα exceptions να μην ελέγχει τον windows explorer. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.