Jump to content

Call of Duty 4 Patch v1.6 Released

Duder

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Weighing in at 282MB, this update adds hardcore and oldschool server browsing filters, fixes a denial of service vulnerability and includes four new maps (Creek, Chinatown, Broadcast, and Killhouse).

Download

:banging:

Nice. Η chinatown είναι πολύ ωραία και ίσως και η άλλη η μικρή για τρελό ξύλο.

Οι υπόλοιπες δύο μου φάνηκαν ψιλοαδιάφορες.

εγω εχω την ηλεκτρονικη εκδοση του παιχνιδιου(απο το site της nvidia) και θελει αλλο patch....θα περιμενω κι αλλο....

Επιτέλους! Από χθες το ψάχνω!

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

λιγο off-topic

Εκανα format την προηγουμενη εβδομαδα,επανεγκατασταση το παιχνιδι και συνεχεια με πεταει εξω το Punkbuster στο πρωτο λεπτο.Καμμια ιδεα?

λιγο off-topic

Εκανα format την προηγουμενη εβδομαδα,επανεγκατασταση το παιχνιδι και συνεχεια με πεταει εξω το Punkbuster στο πρωτο λεπτο.Καμμια ιδεα?

Δοκίμασε να το κάνεις update (το punkbuster) http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Επιτέλους! Από χθες το ψάχνω!

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

και δε μου το ζήταγες...:p:P:P

Το δοκιμασα κι αυτο μετα την επαν-επανεγκατασταση του παιχνιδιου.Δεν βρισκει να λειπει καποιο update,αλλα εξακολουθει να με πεταει αμεσως

Αφού είσαι σίγουρος οτι έχεις κάνει update τότε checkare οτι το έχεις και ενεργοποιημένο από τα multiplayer options.

Επίσης μήπως κατέβασες κανά έτοιμο lvl-55 profile;

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.