Jump to content

Mass Effect

angel_f

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Μία ερώτηση:

Με το σύστημα όπως φαίνεται στην υπογραφή μου, το παίζω το παιχνίδι;

Είναι λίγο gtp, αλλά τι να κάνουμε; :p

Βασικά, στα min-spec requirements που είδα, νομίζω το παίζω με το ζόρι. Πάντως θα δοκιμάσω.

Ρε σεις διαβαζω οτι την πεφτετε, πηδατε, και γενικα γινεται νταβαντουρι ερωτικου περιεχομενου στο παιγνιον. Εγω που παιζω με γκομενα χαρακτηρα θα μου κατσει κανας εξωγηινος ή θα την βγαλω στην... νηστεια?? :p

Αμα ειναι να την βαλω να την πεσει στον Wrex. Αν μη τι αλλο θα εχει suspense. interacial κι ετσι...

Μία ερώτηση:

Με το σύστημα όπως φαίνεται στην υπογραφή μου, το παίζω το παιχνίδι;

Είναι λίγο gtp, αλλά τι να κάνουμε; :p

Βασικά, στα min-spec requirements που είδα, νομίζω το παίζω με το ζόρι. Πάντως θα δοκιμάσω.

θα σε απογοητευσω..αλλα με αυτη την καρτα mass effect δεν :( το game χρειαζεται dx9c καρτα και η δικη σου ειναι dx8 αν θυμαμε καλα

• 4 weeks later...

Λοιπόν ξεκίνησα το Mass Effect...φοβερή ιστορία ...σαν να είσαι σε ταινία....αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να το ξεκινήσω ως soldier ή θα πρέπει να πάρω κάποιον χαρακτήρα (sentinel, adept, vanguard) που ασχολούνται με biotics/tech abilities κτλ....δεν θέλω να διαβάσω το thread για τυχόν spoilers κτλ....thanxxxx

το τερματισα και εγω προσφατα το παιχνιδι , τρομερο τελικα δεν ειχανε βαλει τσαμπα εννιαρακι στο ign.com :p .

κονσολιζει λιγο επειδη ειναι σχεδον αυτουσια μεταφορα απο το xbox360.

οποιος εχει μια στοιχειωδη συμπαθεια στα rpg να το παρει , μου θυμισε parasite eve απο την square στο playstation 1.

ναι αλλά με τι είδους χαρακτήρα;;;;....συνήθως σε rpg μ'αρεσει να παίρνω χαρακτήρες τύπου warlords (και destruction magic skills και weapons/armor)....

Για μενα soldier ειναι με διαφορα το καλυτερο class.

Για τον απλο λογο οτι τα biotic/technic skills δεν εχουν την δυναμικη που εχει to pure power των οπλων.

Το μονο που σιγουρα χρειαζεσαι ειναι το decryption για να lootareis τα κλειδωμενα αντικειμενα.(το πετας σε εναν απο τους δυο σου companion)

Εγω παντως αν παιξω το hardcore version σκοπευω να παιξω τον soldier shocktropper μου μαζι με τον turian και τον krogan για να εχω τερμα asault rifle power μαζι με biotic /tech skills . :p

Οχι τα lockers τα ανοίγεις εσύ , απλά το πόσο εύκολα θα τα ανοίγεις εξαρτάται απο το συνολικό Decryption skill που έχει η 3μελής ομάδα σου...Όσο για το τι class να διαλέξεις μη σε ανησυχεί , θα έχεις σίγουρα και 2η ευκαιρία μιας και θα θες να ξαναπαίξεις το παιχνίδι ακολουθώντας διαφορετική προσέγγιση της ιστορίας...Εγώ προσωπικά όταν τελείωσε ήθελα κ άλλο :p

Οχι τα lockers τα ανοίγεις εσύ , απλά το πόσο εύκολα θα τα ανοίγεις εξαρτάται απο το συνολικό Decryption skill που έχει η 3μελής ομάδα σου...Όσο για το τι class να διαλέξεις μη σε ανησυχεί , θα έχεις σίγουρα και 2η ευκαιρία μιας και θα θες να ξαναπαίξεις το παιχνίδι ακολουθώντας διαφορετική προσέγγιση της ιστορίας...Εγώ προσωπικά όταν τελείωσε ήθελα κ άλλο :p

Το μοναδικο skill που λειτουργει αθροιστικα ειναι το first aid , για να ξεκλειδωνεις αντικειμενα απλα βαζεις ποντους στο decryption skill ενος companion (υποψιν οχι για να τα ανοιγεις πιο ευκολα αλλα για να μπορεις να τα ανοιγεις , δηλαδη ειναι το πιο σημαντικο skill του game).

Άμα ακολουθήσεις μόνο την ιστορία και δε κάνεις τα sidequests είναι σύντομο ναι. Άμα πεις ότι θα κάνεις όλα τα sidequest - ψάξεις όλους τους πλανήτες κτλ τότε....πάντως παίζεται άνετα κ 2ρη φορά, αφού τόσο το επίπεδο δυσκολίας όσο και η επιλογή άλλου είδους χαρακτήρα το κάνει "διαφορετικό" παιχνίδι.

Όσον αφορά το blur μπορείς να το απενεργοποιήσεις. (Το ίδιο κ με το film grain). Το μόνο παράπονο μου (αφού το τερμάτισα 2 φορές :p) είναι ότι τα sidequest είναι λίγο πολύ το ίδιο πράγμα συνεχώς. Το ίδιο και οι πλανήτες, μικρή ποικιλία δηλαδή στο σχεδιασμό των επιπέδων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.