Vasot Ιούνιος 14, 2008 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2008 Οταν λεω γωνιες εννοώ εμενα πισω στην πλατη του shepard στο περιγραμμα του εξοπλισμου του μου κανει "σκαλακια" δεν ειναι συνεχες. αναλυση 1280 χ 800 και high quality.To blur το εβγαλα γιατι οντως δε μου αρεσε.Δεν βλεπω "σκαλακια" στο περιγραμμα του εξοπλισμου μια χαρα μου φαινεται εμενα αν και το παιζω σε 1600χ1200 με ultra highΤελοσπαντων Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 16, 2008 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 μπορω νσ πω πως μονο η μουσικη αξιζει στο παιχνιδακι αυτο κατα την γνωμη μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούνιος 16, 2008 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 μπορω νσ πω πως μονο η μουσικη αξιζει στο παιχνιδακι αυτο κατα την γνωμη μου.. Σκεψου και να το ειχες πραγματικα δηλαδη Εφοσον εισαι ηδη προφανως προκατηλειμμένος μην σε πιεσουμε για να σου αλλαξουμε γνωμη Πηγαινε παιξε καλυτερα κανενα NFS που ειμαι σιγουρος οτι για σενα ειναι καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 16, 2008 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 ρε πηγαινε να δεις αν ερχομαι......ανοητε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 16, 2008 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 To παιχνιδι ειναι κορυφαιο απο καθε αποψη! Γιωργαρε στα oclockia εισαι καλος και καθε γνωμη σου σεβαστη και νομος, αλλα στο θεμα gaming εισαι Νεουδι! Μην τον ακουτε το παιχνιδι σπερνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 16, 2008 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 ρε πατε καλα και οι 2?τι κανουμε εδω,review και promotion του παιχνιδιου?γνωμες λεμε...ε εμενα δεν μου αρεσε κι οποιος γουσταρει....οποιος δεν...ξυδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 16, 2008 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 ηρεμήστε παίδες και αφήστε τους χαρακτηρισμούς γιατί θα αρχισουμε άλλα games...η καθε διαφορετική γνώμη ειναι σεβαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Ιούνιος 17, 2008 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 το παιχνιδι μου αρεσε και μενα πολυ τρελο story που σε κραταει στην τσιτα και για να πω την αμαρτια μου εμενα μαρεσανε και τα γραφικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 17, 2008 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 Αυτη τη περιοδο που παιζω λιγο, με εχει ενθουσιασει.Εχει ωραιο σεναριο (αν και με λιγα κενακια) που σε κανει να κολλας και πολυ καλα γραφικα.Μοιαζει πολυ με τα kotor τα οποια ειχα τελειωσει και τα 2.Ισως γιαυτο...Με μια 3870 και q6600@default παιζει παρα πολυ καλα στα 1920χ1200 με ολα on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 17, 2008 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 ναι το τελειωσα και εγω αρκετα καλο θα ελεγαΥΓ1 θα το παω μια ακομα πιο σιγα....... ΥΓ2 τελικα η γκομενα του την επεσε πρωτη εεεεεεε? εκει στο δωματιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 17, 2008 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 Μια και ανακινηθηκε το θεμα.. δε παιζει να τις εχω και τις δυο γκομενες; κερδιζω κατι σημαντικο απ την μια η απ την αλλη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 1, 2008 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Πολύ καλό παιχνίδι, μου άρεσε πάρα πολύ. Χαλαρό και με ουσία. Μπράβο τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Ιούλιος 1, 2008 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Το παιχνίδι είναι καλό και η ιστορία του πάρα πολύ καλή, στα συνήθη στάνταρ της bioware.Η κεντρική αποστολή είναι όμως ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ! Οι side quests επίσης δεν σε κράταγαν γιατί όσες δεν αφορούσαν το citadel και τους πολιτισμένους πλανήτες αλλά τους ανεξερεύνητους ήταν βαρετές και επαναλαμβανόμενες.Χίλιες φορές να μαζεύω λουλούδια και να φτιάχνω φίλτρα από το να κάθομαι και να γυρίζω σε έναν έρημο πλανήτη με το παιχνιδιάρικο όχημα ...To Witcher ήταν άνετα καλύτερο τελικά. Μπράβο στους Πολωνούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Ιούλιος 7, 2008 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 μηπως ξερει κανεις που βρισκω το expansion bring down the sky εκτος απο το official site?επειδη ζηταει registration code και τον εχω χασει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 7, 2008 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Λογικά θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις τον κωδικό σου. Άλλο τρόπο δε βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Ιούλιος 7, 2008 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Έχει βγει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 8, 2008 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2008 για xbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Ιούλιος 11, 2008 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Μόλις τελείωσα το Mass Effect και έχω να πώ το εξής...Είναι σαν να πήγα με την Μonica Bellucci και να μην τελείωσα...Τι εννοώ...Καραγούσταρα και με την εμφάνιση (γραφικά , τοπία , σχεδιασμό στολών , όπλων , κτιρίων κλπ κλπ) , τη μουσική ένδυση, το σενάριο και γενικά με ΤΡΕΛΑΝΕ όλο το game... ΑΛΛΑ... SPOILERS UP AHEAD!!!!ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ!!!... Αλλά όπως έλεγα δεν με άφησε ικανοποιημένο στο τέλος...Πρωτα απ'όλα ΞΕΝΕΡΩΣΑ με το πόοοοοσο εύκολα πείθεις τον Saren να έρθει στα συγκαλά του λίγο πρίν αυτοκτονήσει...Τη μια στιγμή σου λέει αντε χέσε μας ρε νταλάρα και την αλλη , "έχεις δίκιο , αντίο , καμπουμ"...Περίμενα πολύ περισσοτερη επικέντρωση στη μάχη σου με τον Saren και όχι με τον Reaper,και γενικά μου φάνηκε ότι όλη την ώρα κυνηγούσα έναν "ΚΑΚΟ" που δεν αντιμετώπισα ποτέ...Πιο πολύ χαρηκα να σφάζω τους geth...Επίσης αν το καλοσκεφτείς...Η μόνη πόλη που επισκέπτεσαι σε ολόκληρο σύμπαν , είναι η Citadel...Και τέλος το αυτονόητο που λένε όλοι, πολύ μικρή διάρκεια...(ναι έκανα την πλειονότητα των assignments) Προς Θεού το παιχνίδι άξιζε ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ και ειναι καραπαιχνιδάρα , απλά θα μπορούσα να παραμιλάω πιστεύω... Moderators αν υπάρχει επιλογή στο φόρουμ ωστε να κρύβονται τα spoiler και να τα βλέπουν μόνο όσοι θέλουν , παρακαλώ κάντε ενα edit στο post μου , Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 11, 2008 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Υπαρχουν και αλλοι τερματισμοι αναλογα με τις πραξεις σου. Εγω τον πολεμησα κανονικα τοn Saren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Ιούλιος 11, 2008 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Ναι και εγώ ξεκίνησα καινούριο χαρακτήρα και θα τον κάνω τέρμα renegade - κάφρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.