Jump to content

Mass Effect

angel_f

Recommended Posts

Οταν λεω γωνιες εννοώ εμενα πισω στην πλατη του shepard στο περιγραμμα του εξοπλισμου του μου κανει "σκαλακια" δεν ειναι συνεχες. αναλυση 1280 χ 800 και high quality.To blur το εβγαλα γιατι οντως δε μου αρεσε.

Δεν βλεπω "σκαλακια" στο περιγραμμα του εξοπλισμου μια χαρα μου φαινεται εμενα

αν και το παιζω σε 1600χ1200 με ultra high

Τελοσπαντων

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply
μπορω νσ πω πως μονο η μουσικη αξιζει στο παιχνιδακι αυτο κατα την γνωμη μου..

Σκεψου και να το ειχες πραγματικα δηλαδη :tomato:

Εφοσον εισαι ηδη προφανως προκατηλειμμένος μην σε πιεσουμε για να σου αλλαξουμε γνωμη

Πηγαινε παιξε καλυτερα κανενα NFS που ειμαι σιγουρος οτι για σενα ειναι καλυτερο...

To παιχνιδι ειναι κορυφαιο απο καθε αποψη!

Γιωργαρε στα oclockia εισαι καλος και καθε γνωμη σου σεβαστη και νομος, αλλα στο θεμα gaming εισαι Νεουδι! Μην τον ακουτε το παιχνιδι σπερνει!

Αυτη τη περιοδο που παιζω λιγο, με εχει ενθουσιασει.Εχει ωραιο σεναριο (αν και με λιγα κενακια) που σε κανει να κολλας και πολυ καλα γραφικα.

Μοιαζει πολυ με τα kotor τα οποια ειχα τελειωσει και τα 2.Ισως γιαυτο...

Με μια 3870 και q6600@default παιζει παρα πολυ καλα στα 1920χ1200 με ολα on...

• 2 weeks later...

Το παιχνίδι είναι καλό και η ιστορία του πάρα πολύ καλή, στα συνήθη στάνταρ της bioware.

Η κεντρική αποστολή είναι όμως ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ! Οι side quests επίσης δεν σε κράταγαν γιατί όσες δεν αφορούσαν το citadel και τους πολιτισμένους πλανήτες αλλά τους ανεξερεύνητους ήταν βαρετές και επαναλαμβανόμενες.

Χίλιες φορές να μαζεύω λουλούδια και να φτιάχνω φίλτρα από το να κάθομαι και να γυρίζω σε έναν έρημο πλανήτη με το παιχνιδιάρικο όχημα ...To Witcher ήταν άνετα καλύτερο τελικά. Μπράβο στους Πολωνούς...

Μόλις τελείωσα το Mass Effect και έχω να πώ το εξής...Είναι σαν να πήγα με την Μonica Bellucci και να μην τελείωσα...Τι εννοώ...Καραγούσταρα και με την εμφάνιση (γραφικά , τοπία , σχεδιασμό στολών , όπλων , κτιρίων κλπ κλπ) , τη μουσική ένδυση, το σενάριο και γενικά με ΤΡΕΛΑΝΕ όλο το game...

ΑΛΛΑ...

SPOILERS UP AHEAD!!!!ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ

ΤΩΡΑ!!!...

Αλλά όπως έλεγα δεν με άφησε ικανοποιημένο στο τέλος...Πρωτα απ'όλα ΞΕΝΕΡΩΣΑ με το πόοοοοσο εύκολα πείθεις τον Saren να έρθει στα συγκαλά του λίγο πρίν αυτοκτονήσει...Τη μια στιγμή σου λέει αντε χέσε μας ρε νταλάρα και την αλλη , "έχεις δίκιο , αντίο , καμπουμ"...Περίμενα πολύ περισσοτερη επικέντρωση στη μάχη σου με τον Saren και όχι με τον Reaper,και γενικά μου φάνηκε ότι όλη την ώρα κυνηγούσα έναν "ΚΑΚΟ" που δεν αντιμετώπισα ποτέ...Πιο πολύ χαρηκα να σφάζω τους geth...Επίσης αν το καλοσκεφτείς...Η μόνη πόλη που επισκέπτεσαι σε ολόκληρο σύμπαν , είναι η Citadel...Και τέλος το αυτονόητο που λένε όλοι, πολύ μικρή διάρκεια...(ναι έκανα την πλειονότητα των assignments)

Προς Θεού το παιχνίδι άξιζε ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ και ειναι καραπαιχνιδάρα , απλά θα μπορούσα να παραμιλάω πιστεύω... :)

Moderators αν υπάρχει επιλογή στο φόρουμ ωστε να κρύβονται τα spoiler και να τα βλέπουν μόνο όσοι θέλουν , παρακαλώ κάντε ενα edit στο post μου , Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.