sstav Ιούνιος 12, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 9αρι απο gamespot...πρεπει να ειναι καλο.αν και με φοβαμαι λιγο με τα role-playing τα βαριεμαι Δεν είναι για σένα....σε ξέρω εγώ//// :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 12, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Καλό αλλά λίγο ρε παιδιά! Ξενέρωσα εντελώς όταν είδα ότι τελειώνει τόσο γρήγορα...Κατά τα άλλα είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν το τελευταίο διάστημα.όταν λες γρήγορα; 5-6 ωρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 12, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Λιγο? Εμενα με ολα τα side quests εγραψε 26 ωρες. Αν κανεις μονο το main πρεπει να ειναι καπου 8-9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 12, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 πραγματι, τα side quests ειναναι φοβερα κατ'εμε εξερευνας πλανητες απο τα καλυτερα games.. το δυνατο σημειο ειναι το στορυ και τα ατελειωτα upgrades λιγο το να βγαλεις λεφτα ειναι δυσκολο αλλα παλευεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούνιος 12, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Λιγο? Εμενα με ολα τα side quests εγραψε 26 ωρες. Αν κανεις μονο το main πρεπει να ειναι καπου 8-9.Το τελείωσα σε 10 ώρες περίπου, ίσως και λιγότερο. Τρία απογεύματα έφαγα και στο τέλος μου είχαν μείνει 3-4 assignments τα οποία είτε τα είχα ξεχάσει είτε είχε τα κλασσικά bug της Bioware και δεν έβγαιναν.Όπως είπα και πριν αυτό δε μειώνει την αξία του παιχνιδιού απλά ήθελα και άλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 12, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Δεν είναι για σένα....σε ξέρω εγώ//// :D λες ε?...τεσπα για να κανω μια δοκιμη...μπας και Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιούνιος 12, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Πανε οι εποχες Baldur's gate 2 και Oblivion που τα παιζες 150+ωρες με ολα τα side quest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιούνιος 12, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Για εμενα το Oblivion παιζει μονο του .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 12, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 εμενα εμ λιγα sidequests και την main mission μου εφαγε 12,30 ωρες.Μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 12, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Ρε παλικαρς....εχω ενα προβλημα μεσα στο παιχνιδι.Για καποιο λογω τωρα που εγινα κυβερνητης του Normandy και παω να ανοιξω τον χαρτη με τους πλανητες ωστε να διαλεξω προορισμο παιρνω μια μαυρη οθονη χωρις να βλεπω καθολου τον χαρτη....Εχεις δει καποιος κατι παρομοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούνιος 12, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Είναι πρόβλημα του Nocd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 12, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Tested!Ας μην το πρπχωρησουμε...:bigsmile:Λιγο κονσολιστικο ειναι το παιχνιδι με μετριες εως μαπα μαχες...απο ιστορια καλο παντως.Μου φαινεται οτι εχουν λιγο απο ολες τις ταινιες και παιχνιδια και εχουν φτιαξει μια ιστορια...Εχει κανενας το Serenity?http://www.imdb.com/title/tt0379786/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιούνιος 12, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 @kallileo Δεν με ενθουσιασε το Serenity,δεν το κρατησα καν.Δες το Farscape και θα με θυμηθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 12, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 @kallileo Δεν με ενθουσιασε το Serenity,δεν το κρατησα καν.Δες το Farscape και θα με θυμηθεις.Δεν βλεπω ποτε σειρες οποιουδηποτε θεματος...μονο ταινιες.Φοβαμαι μην κολλησω...:tw:Ξερεις κανεις πως βγαινεις μεσα απο το τανκ οταν προχωρας σε εναν πλανητη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούνιος 12, 2008 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Πάτα το Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 13, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2008 Ευχαριστω.Σε ενα αλλον πλανητη που εχει ενα τεραστιο σκουλικι που φτυνει κατι μπιχλες εχει κατι ενδιαφερον ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούνιος 13, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2008 Οπως ακριβως τα πε ο φιλος Melkon αλλα τα γραφικα δε μου αρεσαν.. πχ οι ενοχλητικες γωνιες στη στολη και το επισης ενοχλητικο blur..Τα γραφικα ειναι πολυ καλα σε Ultra high quality Για πες γωνιες στην στολη μιλας δεν σε καταλαβαινω ???Σε τι αναλυση το παιζεις και με τι settings ??Οσο για το Motion Blur πηγαινε στα options του παιχνιδιου και βγαλτο αμα δεν σου αρεσειTested!Ας μην το πρπχωρησουμε...:bigsmile:Λιγο κονσολιστικο ειναι το παιχνιδι με μετριες εως μαπα μαχεςΤο κακο ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα καποια πραγματα ειναι επαναλαμβανομενα και χωρις μεγαλο ενδιαφερον...Το ιδιο προβλημα παρουσιαζει σε αυτο το τομεα και το Assasins GreedΡε παλικαρς....εχω ενα προβλημα μεσα στο παιχνιδι.Για καποιο λογω τωρα που εγινα κυβερνητης του Normandy και παω να ανοιξω τον χαρτη με τους πλανητες ωστε να διαλεξω προορισμο παιρνω μια μαυρη οθονη χωρις να βλεπω καθολου τον χαρτη....Εχεις δει καποιος κατι παρομοιο?Tην πατησες...Αγορασε το αυθεντικο αμα θες να το παιξεις χωρις προβληματαΗ εταιρια που το δημιουργησε εχει παρει μετρα ωστε το παιχνιδι να μην λειτουργει σωστα με crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούνιος 13, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2008 Ευχαριστω.Σε ενα αλλον πλανητη που εχει ενα τεραστιο σκουλικι που φτυνει κατι μπιχλες εχει κατι ενδιαφερον ή οχι? Απλά το σκοτώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 13, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2008 Τα γραφικα ειναι πολυ καλα σε Ultra high quality Για πες γωνιες στην στολη μιλας δεν σε καταλαβαινω ???Σε τι αναλυση το παιζεις και με τι settings ??Οσο για το Motion Blur πηγαινε στα options του παιχνιδιου και βγαλτο αμα δεν σου αρεσειΟταν λεω γωνιες εννοώ εμενα πισω στην πλατη του shepard στο περιγραμμα του εξοπλισμου του μου κανει "σκαλακια" δεν ειναι συνεχες. αναλυση 1280 χ 800 και high quality.To blur το εβγαλα γιατι οντως δε μου αρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 13, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2008 Είναι πάρα πολύ καλό αλλά βέβεαια έχω παίξει μόνο καμμιά ωρίτσα ώστε να μπορώ να πω παραπάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.