angel_f Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2008 http://pc.ign.com/articles/876/876950p1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Το εχω τερματισει στο XBOX360. Το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο. Η ατμοσφαιρα και το story ειναι το κατι αλλο. Για μενα το παιχνιδι ειναι απο τα καλυτερα της χρονιας που περασε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Ιούνιος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 gia pc τι απαιτήσεις έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούνιος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 To αγορασα την παρασκευη.Ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 moar info ρε παιδια.μην αμολατε ενα σκετο link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 http://masseffect.bioware.com/gameinfo/#storyhttp://masseffect.bioware.com/gameinfo/system_requirements_pc.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 10, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 ευχαριστουμε MOS . εσυ αμολησες 2 links. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 10, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 ευχαριστουμε MOS .εσυ αμολησες 2 links. Ναι αλλα οχι σκετο λεει αυτα που πρεπει να ξερει καποιος οταν ενδιαφερεται για αυτο το game !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 11, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Παιδες το τερματισα.Επικο απο τα καλυτερα σεναρια που εχω δει σε game.Γενικα το game ηταν φοβερο.Το επιπεδο δυσκολιας αρκετο,η unreal engine πανεμορφη αλλα και ελαφρια,διαλογοι απαιχτοι με φανταστικα voiceovers,χειρισμος και team based management κτλπ φοβερα οπως και τα upgrades για τα οπλα κτλπ.Στο συστημα της υπογραφης μου επαιζε στα full πολλυ σταθερα.Οverall το game ειναι επικο το συνιστω σε ολους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 gia pc τι απαιτήσεις έχει?με 3870 crossfire + AA κλπ παει ανετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 11, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Ειδα ελαχιστες απαιτησεις και δεν ζηταει πολλα. Στο οριο ειμαι. Αρα θα παιζει και σε μενα. Απλα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος εαν ζηταει τιποτα ιδιαιτερο (πχ. 256mb καρτα γραφικων κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 11, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Οπως ακριβως τα πε ο φιλος Melkon αλλα τα γραφικα δε μου αρεσαν.. πχ οι ενοχλητικες γωνιες στη στολη και το επισης ενοχλητικο blur..Μηπως μπορειτε να μου πειτε τελικα ποια απο τις δυο να επιλεξω την δικια μας γκομενα ή το alien; βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα.. επισης το "can i have u both" ολα τα λεφτα λεμεεεεεεεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 11, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Την γκομενα, εχει σκηνη με περιεχομενο romance αργοτερα.Παντως ναι τα γραφικα σε καποιες στιγμες δεν επαιζαν καλα και ναι με τις σκιες εχει προβλημα το παιγνιο αλλα γενικα η αισθηση που δινουν μαζι με τα εφφε και ολα τα υπολοιπα δινουν ενα καλο feeling! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 11, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Καλο φαινεται με αρκετα καλα γραφικα...Νομιζω θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τους Catalyst 8.6 γιατι εχει καποια προβληματακια.Μου θυμιζει Halo παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 11, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 kallileo αυτο φερνει σε fps ? λογικα αξιζει να ασχοληθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιούνιος 11, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Τα γραφικά μου αρεσουν.Εχουν κινηματογραφική αίσθηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 11, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 ειδικα και με το film grain on σε σχεδον ολο το game ειναι σαν να βλεπεις ταινια.Με λιγα λογια το επιπεδο των cutscenes και των φωνων για τους πρωταγονιστες ειναι φοφερο.Πραγματικα θα ηθελα παρα πολυ να το δω σε ταινια κανονικα αυτο το σεναριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 11, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 9αρι απο gamespot...πρεπει να ειναι καλο.αν και με φοβαμαι λιγο με τα role-playing τα βαριεμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 11, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Role playing ναι αλλα σε βαζει πραγματικα μεσα στο παιχνιδι δλδ ειναι πολυ immersive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούνιος 11, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Καλό αλλά λίγο ρε παιδιά! Ξενέρωσα εντελώς όταν είδα ότι τελειώνει τόσο γρήγορα...Κατά τα άλλα είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν το τελευταίο διάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.