morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2008 καλησπερα. ειχα σε ενα παλιοτερο μηχανημα την παραπανω καρτα τηλεορασης(windows 2000) και δουλευε τελεια. προσπαθω να την κανω εγκατασταση στα xp service pack 3 kαι απλα δεν μπορω οι οδηγιες της leadtek δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση. και μου βγαζει error οταν παω να το κανω αυτοματα απο το cd οπως προτεινει η leadtek. οταν παω manual και παλι δεν γινεται με βαση τις οδηγιες απο το site της αν κανω εγκατασταση οπως νομιζω εγω ( δηλαδη οταν ζηταει ini για τον controler αντιστοιχω το ταδε κτλ) οταν ανοιγω το προγραμμα να δω tv λεει οτι και στο συνημμενο καμια ιδεα? προσπαθω απο το πρωι να το φτιαξω :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Σε xp sp2 παντως παιζει μια χαρα η ιδια καρτα. Δοκιμασες να αλλαξεις pci slot μπας και γινει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 4, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Λογικά από το μήνυμα η κάρτα σου δεν αναγνωρίζεται ως Leadtek και απουσία Leadtek hardware δεν λειτουργεί το Software της εταιρίας.Αν δεν βγάλεις άκρη δοκίμασε άλλο software, π.χ. DScaler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagavr Ιούνιος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Δε βγαζεις το sp3 ..να μπει το sp2 ..να επανελθεις στα γνωστα?..Λεω εγω..τωρα..:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 4, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Σε xp sp2 παντως παιζει μια χαρα η ιδια καρτα. Δοκιμασες να αλλαξεις pci slot μπας και γινει τπτ? τα μονα δυο που δεν εχω κανει ακομα ειναι αλλαγη pci και unistal το k-lite pack (ελεγε πως καποιες φορες προκαλει προβλημα ) θα δοκιμασω και τα δυο παντως ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.