mech5107 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2008 Ξαφνικά προχθές το μεσημέρι, κλείνω το PC και με το που κάνει shutdown ακούγετε ένα περίεργο φσσσσσσσσσσς!Κοιτάω και βλέπω πώς το λατρεμένο tranzit είχε στάξει λίγο υγρό, πάνω στην οροφή του case.(ευτυχώς που το έχω εξωτερικό...)Εχει μάλλον μια μικρή τρύπα, γιατί χάνει πολύ αργά...Το σημείο ακριβώς δεν το βρήκα, αλλά γενικότερα στην περιοχή εκεί έβαλα μια ποσότητα sealing tape (σαν το blue-tack είναι). Δεν έκανε και καμιά τρομερή δουλειά, μάλλον λόγο του ότι δεν θα έχει κάτσει καλά...Εχεί ξανασυμβεί σε κανέναν? Καμιά ιδέα για επιδιόρθωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιούνιος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 έγω ακούσει κάτι για καλάι(να απομονώσεις τον σωλήνα, και να τον βουλώσεις. τώρα κατά πόσο γίνεται δε ξέρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 4, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Πάρε ενα τριπλό καλύτερα...http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977779&product=927155 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιούνιος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 http://coolercasesuk.co.uk/showthread.php?t=432 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούνιος 4, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Δεν το αλλάζω το ford, μ' αρέσει που είναι old school:pΘα δοκιμάσω με το καλάι, το ξέρω από παλιά το κόλπο, αλλά έλεγα μπας και υπάρχει τίποτα καλύτερο...Λέω να μην το αδειάσω, αλλά να το κάνω έτσι όπως είναι με νερό μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Το πιο σιγουρο ειναι να το πας σε ενα ψυγεια για αυτοκινητα να στο φτιαξει.Οπως και να χει με καλαι δεν θα κανεις δουλεια αν δεν το αδειασεις γιατι θα κρυωνει πολυ γρηγορα και δεν θα κολλαει καλα επανω. Εναλλακτικα μπορεις να δοκιμασεις με εποξικη κολλα για πιο ευκολη και σχετικα αξιοπιστη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούνιος 4, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Το θέμα είναι ότι να μην το λύσω...Αν είναι να το λύσω, το κολλάω και μόνος μου, μιας και το κατέχω το άθλημα...Απλά ψάχνω για λύση χωρίς λύσιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Δεν παίζει λύση χωρίς να αδειάσεις και να στεγνώσεις το ψυγείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούνιος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 full o/c, orthnos, no fans @ 10h μετα θα κολλησει μονο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Ιούνιος 6, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Αν δεν κανω λαθος υπαρχει και μια σκονη που την βαζεις στα ψυγεια(αυτοκινητων κλπ) που κλεινει τις τρυπες (μικρου μεγεθους).Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει και σε υδροψυξη υπολογιστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιούνιος 6, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα αν δημιουργησει κανενα προβλημα στα υπολοιπα μερη της λουπας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.