SlotKiller Ιούνιος 27, 2008 #21 Ιούνιος 27, 2008 Oh!Ποιον provider εχεις και σου αλλαζει τοσο συχνα IP?Και εμενα η otenet μου αλλαζει αλλα δεν το εχω παθει αυτο ακομα.Και για ποση ωρα το τρως το μηνυμα με την νεα ip? 5-10 λεπτα;
Jaco Ιούνιος 27, 2008 #22 Ιούνιος 27, 2008 Είμαι με vivodi... Τέσπα δεν τρέχει... τώρα γράφω ένα δικό μου downloader για windows που παρακάμπτει το πρόβλημα με τις αλλαγές της IP και να πα να... μόλις δούλεψε για ένα thread και αύριο θα ξέρω αν δουλεύει και για περισσότερα... τώρα ύπνο...
DMylonas Ιούνιος 28, 2008 #24 Ιούνιος 28, 2008 Λοιπόν το άλλο το μάθατε με το RS???1. Δεν μπορείς να κατεβάζεις με τον ίδιο λογαριασμό ταυτόχρονα απο 2 pc με διαφορετική IP (οπότε όσοι κάνανε share στα account...),2. Το όριο είναι 10gb/ ημέρα και δεν είναι όπως παλιά που αν είχε κάποιος 2-3 account "έλιωνε" τις δύο πρώτες μέρες την 25άρα και τις επόμενες με τον άλλο λογαρισμό άλλα 25gb καί πάει λέγοντας...Άρα το Upgrade από 25GB στα 50GB είναι ανώφελο, γιατί αν έχεις 4άρα γραμμή και πάνω OK, αλλιώς μπορεί και να μην κατεβάζεις και τα 10GB/ημέρα...
GeorgeVasil Ιούνιος 28, 2008 #26 Ιούνιος 28, 2008 Λοιπόν το άλλο το μάθατε με το RS???1. Δεν μπορείς να κατεβάζεις με τον ίδιο λογαριασμό ταυτόχρονα απο 2 pc με διαφορετική IP (οπότε όσοι κάνανε share στα account...), 2. Το όριο είναι 10gb/ ημέρα και δεν είναι όπως παλιά που αν είχε κάποιος 2-3 account "έλιωνε" τις δύο πρώτες μέρες την 25άρα και τις επόμενες με τον άλλο λογαρισμό άλλα 25gb καί πάει λέγοντας... Άρα το Upgrade από 25GB στα 50GB είναι ανώφελο, γιατί αν έχεις 4άρα γραμμή και πάνω OK, αλλιώς μπορεί και να μην κατεβάζεις και τα 10GB/ημέρα... 1)Απο παλιά δεν γινόταν να το κάνεις αυτο.Aν ηταν θα ειχαν ολοι RS. 2)Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες. Εννοείς ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις πάνω από 10GB την ήμερα? Εμενα προσωπικά με βολεψε αρκετα γιατι μπορουσα να το τελιωσω μεσα σε ενα βραδυ..:hm: (4-5 h)
DMylonas Ιούνιος 28, 2008 #27 Ιούνιος 28, 2008 1)Απο παλιά δεν γινόταν να το κάνεις αυτο.Aν ηταν θα ειχαν ολοι RS.2)Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες. Εννοείς ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις πάνω από 10GB την ήμερα? Εμενα προσωπικά με βολεψε αρκετα γιατι μπορουσα να το τελιωσω μεσα σε ενα βραδυ..:hm: (4-5 h) 1) Παλιά μπορούσες να το κάνεις αυτό Πιστέψε με δοκιμασμένο είναι αυτό που λέω. 2) Ναι δεν μπορείς να κατεβάσεις πάνω από 10GB / ημέρα, πολύ σπαστικό και αυτό...
DMylonas Ιούλιος 2, 2008 #28 Ιούλιος 2, 2008 ΝΕΑ, ΝΕΑ, ΝΕΑ!!! Και πολλές αλλαγές από rapidshare: No more captchas - higher flexibility for premium-usersJuly 02, 2008 By eliminating the captchas we simplified the use of RapidShare's free services significantly. In addition, free-users can now upload and download bigger files (up to 200 megabyte). Anyhow, to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading, we limited the maximum download speed for free‐users to 500 kilobit per second. To compensate for that, they do not have to wait anymore until starting a succeeding download. Μετάφραση για Free Users: 1. Τα γατιά, σκυλιά και κοκκόρια σταματάνε να υπάρχουνε, 2. Upload/Download file limit στα 200MB από 100MB!!! 3. Δεν έχει πλέον waiting time, και το καλύτερο για το τέλος... Maximum ταχύτητα στα 50-55kb/sec!!! Βάλανε "κόφτη" που λέμε... άιντεεεεε :happy2::happy2::happy2: Premium-users now profit from more flexibility regarding the download volume: It used to be limited to 10 gigabyte per day and can be "saved" now to a maximum of 50 Gigabyte. As a consequence, the volume that was not used is transferred to the following day automatically, up to a maximum of 50 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 10 gigabyte the following day. Μετάφραση για Premium users: 1. Κατεβάζουμε μέχρι 10GB/ημέρα αλλά όχι περισσότερα από 50GB, αν κατάλαβα καλά ΔΕΝ θα κατεβάζουνε 2 ημέρες από τις 7 που έχει η εβδομάδα. 2. Μεταφέρονται πλέον τα GB που δεν κατεβάσαμε από μέρα σε μέρα αλλά δεν πάνε πάνω από 50GB όσο καιρό και αν αφήσουμε τον λογαριασμό αχρησιμοποίητο. Μήπως τους έκαψε η ζέστη;;;
Dr.Paneas Ιούλιος 3, 2008 #32 Ιούλιος 3, 2008 χεχε οι καημενοι Free Users κατεβαζουν απο Lada Server πλεον
hayabusa Ιούλιος 3, 2008 #33 Ιούλιος 3, 2008 επιπλέον άρχισαν να δίνουν πόντους στα free accounts και οι premium users
DMylonas Ιούλιος 3, 2008 #34 Ιούλιος 3, 2008 επιπλέον άρχισαν να δίνουν πόντους στα free accounts και οι premium users Ναι αλλά μέχρι 255 πόντους ανά ημέρα!!! Κοροϊδία είναι.... Μέσα σε 8 ώρες πήρε ο collector μου τους 255 πόντους και μετά πάπαλα!
Nephiλiμ Ιούλιος 4, 2008 #37 Ιούλιος 4, 2008 σκ@τα στο rapidshare.σε λιγες μερες ληγει το δικο μου.ελπιζω απο σεπτεμβρη να στρωσει και να αφησει τις υπουλες κινησεις κατα μερος.
DMylonas Ιούλιος 4, 2008 #38 Ιούλιος 4, 2008 Βασικά πρέπει να αυξήσουνε το όριο των πόντων από premium users από τα 255 στα 500-800 την ημέρα. Να μην περιμένω 3 βδομάδες για να πάρω 10000 πόντους. Και να μας αυξήσουνε τον αποθηκευτικό χώρο, έχω φτάσει 92GB στον premium και αυτοί λένε ότι είναι μέχρι 50GB το όριο
Athens2004 Ιούλιος 4, 2008 #39 Ιούλιος 4, 2008 χεχε οι καημενοι Free Users κατεβαζουν απο Lada Server πλεον Σιγα τα αυγα... Το μονο που κατεβαζω με την dsl ειναι κανεναν driver και κανα τραγουδι (απο αυτα που ακουω...) . σιγά μην χτυπήσουμε γκασμά στο άπειρο ... εχουμε και αλλα πράγματα να κανουμε απο το να κατεβαζουμε 10 παιχνιδια την ημέρα απο τα οποια θα παιξω το ενα και 200000000000μπ3 για να κανω πλουσια την καθε εταιρία σκληρών δίσκων . . . για να κραταω πραγματα που δεν θα χρειαστω ποτε ( εξαιρεση τα hd movies... αλλα και αυτα ενας φαυλος κύκλος ειναι.. ακα οσοι κατεβάζαν dvds τι κατάλαβαν ? ) :flower:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.