freestyler7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2008 Όπως λέει και ο τίτλος, για όσους δεν το πήραν χαμπάρι: Από χτες το rapidshare ανέβασε το download limit στους premium users από 25gb σε 50gb (ανά 5 μέρες). http://rapidshare.com/news.html
Jaco Ιούνιος 4, 2008 #3 Ιούνιος 4, 2008 50GB... ήθελα να ήξερα τι servers και τι bandwidth έχουν οι άνθρωποι...
ison Ιούνιος 4, 2008 #4 Ιούνιος 4, 2008 50GB... ήθελα να ήξερα τι servers και τι bandwidth έχουν οι άνθρωποι...Δεν ξερω παντως με την 24αρα της forthnet και download manager δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 2mb/sec
freestyler7 Ιούνιος 5, 2008 Author #7 Ιούνιος 5, 2008 50GB... ήθελα να ήξερα τι servers και τι bandwidth έχουν οι άνθρωποι... Γύρω στα 240 Gbit (το σύνολο των ISP στην ελλάδα δεν νομίζω να βγαίνει με παραπάνω απο 60 gbit σε εξωτερικό) και περίπου 4.5 Petabytes (4.500 Terabytes) χωρητικότητα.
Jaco Ιούνιος 5, 2008 #9 Ιούνιος 5, 2008 Γύρω στα 240 Gbit (το σύνολο των ISP στην ελλάδα δεν νομίζω να βγαίνει με παραπάνω απο 60 gbit σε εξωτερικό) και περίπου 4.5 Petabytes (4.500 Terabytes) χωρητικότητα. :nada: και όλα αυτά με ~50 ευρά το χρόνο... σκέψου πόσους premium έχουν...? Σκεφτήκατε ποτέ τι θα γινόταν αν έδιναν τα logs τους εκεί που δεν πρέπει...? Το +50% των χρηστών του Internet θα είχε ένα μικρό "νομικό" πρόβλημα...
Borg Ιούνιος 5, 2008 #11 Ιούνιος 5, 2008 nice αλλα το 100mb limit per file περιμενω να γινει καμια αλλαγη ....
Nephiλiμ Ιούνιος 5, 2008 #12 Ιούνιος 5, 2008 βασικα μερικοι users εχουν την δυνατοτητα και ανεβαζουν 2 gb αρχεια!δεν ξερω πως και τι ....
freestyler7 Ιούνιος 5, 2008 Author #14 Ιούνιος 5, 2008 Να αλλάξουν το μέγεθος των αρχείων για τους free users το βρίσκω πολύ δύσκολο μιας και είναι ο μόνος τρόπος να τους περιορίσουν. (βάζοντας χρονικούς περιορισμούς)Τώρα για τους premium users δίνεται η δυνατότητα με το upload προγραμματάκι της Rapidshare να ανεβάσεις μέχρι και 2gb αρχείο το οποίο οι άλλοι premium users κατεβάζουν ως έχει. (έχω κατεβάσει διάφορα πράγματα σε 300 mb parts πχ)Αν θέλεις και οι free user να κατεβάζουν τα αρχεία αυτά χωρίς περιορισμούς τότε πρέπει να αγοράσεις ειδικά πακέτα bandwidth τα οποία και κοστίζουν ακριβά.Απλά η συντριπτική πλειοψηφία των αρχείων είναι σε 100mb ώστε να είναι διαθέσιμα και στους free user.
SlotKiller Ιούνιος 7, 2008 #17 Ιούνιος 7, 2008 Μιας και δεν εχω ασχοληθει με το RS σαν premium user... να ρωτησω πως βρισκετε αρχεια (δλδ αν υπαρχει καποιο εσωτερικο search engine) ή καιγομαι;Anyway... αν θελει καποιος.. pm me.
Jaco Ιούνιος 27, 2008 #20 Ιούνιος 27, 2008 To rapidshare κάνει καινούργια κόλπα...Όσοι έχουν dynamic IP και ο provider τους αλλάζει συνεχώς την IP τους (όπως εγώ πχ) τρώνε πόρτα και δεν μπορούν να κατεβάσουν...και το μύνημα που βλέπουν είναι αυτό...The premium account xxxxxxx is already in use with another ip. It looks like this account is used on different computers at the same time.Please try again later.IP: xxx.xxx.xxx.xxx - xxx.xxx.xxx.xxx/xxx.Ο μοναδικός τρόπος που κατάφερα να κατεβάσω είναι με τον downloader που είχα φτιάξει στο mybook και αυτό επειδή κατεβάζει με την χρήση cookie... wtf...?!? τρελή πόρτα φάγαμε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.