Jump to content

ΓΙΑΤΙ BENCHΑΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ XP ;

Recommended Posts

Απορώ γιατί,και έχω σκεφτεί ότι είναι εντελώς κουκουρούκου,εξακολουθούμε να benchάρουμε με xp.Eίναι σαν να τρέχεις 3dmark 2001 στα 98άρια απλά για να δε'ις νουμεράκια:o:o

ρε μεγάλε petr00kos thanks που μας εμπεριστατώνεις έτσι καμαριμ :spell:

το έρωτημα δεν είναι καθόλου αφελές ως πότε θα benchάρουμε με xp παληκάρια ;

δείτε τί παίζει εις την αλλοδαπήν :alien:

δεν θα το ελεγα στο laptop που δουλευω και γραφω αυτη τη στιγμη vista εχω αναγκαστηκα γιατη η acer δεν drivers για xp για αυτο το μοντελο τα προβληματα που εχω ειναι τα ιδια και χειροτερα απο τα xp και εβαλα και 4gb μνημη για να μην σερνοντε:tomato:

δηλαδή όλα για τα νουμεράκια,αφου τα vista είναι το μέλλον στα ms λειτουργικά .....:inlove:

Ναί είναι το μέλλον, τόσο ακριβώς, όσο και η «μακροχρόνια» επένδυση της MIG στον πΟΤΕ...

Προσωπική εμπειρία.. Vista x64 σε X2 6400+, 4gb ram, raid-0 και 9600gt σε sli... πάνε σφαίρα (με SP πάνω). Tόσο σφαίρα που.. ξέχασα τα XP (και πιστέψτε, δεν τα είχα σε εκτίμηση τα sVista)...

Τα benchmarks σε εμένα πάντως βγάζουν ίδια scores (more or less) όπως και σε XP 32bit.

Y.Γ. Διαπιστώνω πως υπάρχει σαφέστατα καλύτερη υποστήριξη οδηγών για Vista x64 από ότι για τα XP x64.

Εγω Βρε παιδια εβαλα εχθες τα vista στο συστημα της υπογραφης μου ετσι για να τα δoκιμασω....γιατι περιμενω πισακι με 4gb ram που δεν θα παιζουν και τα 4 στα XP...Μπορω να πω οτι παιζει μια χαρα...και δεν εχω βαλει ακομα το SP1 που λενε οτι ''κατι κανει''....τι να πω...πειτε εσεις καμια γνωμη...και μην γελατε μονο....

Εγω προσωπικα δεν ξερω τιποτα απο Vista...Vista Noob εντελως...:worship:

Αληθεια...Αυτη η μ@λ@κι@ που σου ζηταει permission συνεχεια στα vista πως θα την βγαλω ? γιατι μου εχει σπασει τα @@....

ρε σεις αλλο η καθημερινη χρηση και αλλο το bench...

αφου τα server 2003 ειναι ποιο καλα στα 2d πως θα το κανουμε θα βαλουμε με το ζορι

vista επειδη ειναι ποιο καινουργια και ποιο ωραια???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.