ΚΑΛΑ_ΚΡΑΣΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2008 Απορώ γιατί,και έχω σκεφτεί ότι είναι εντελώς κουκουρούκου,εξακολουθούμε να benchάρουμε με xp.Eίναι σαν να τρέχεις 3dmark 2001 στα 98άρια απλά για να δε'ις νουμεράκια:o Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούνιος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 :rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 3, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 :hehe::hehe: Προτιμάς να benchάρεις με Vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 Δεν ειναι ετσι φιλαρακο! Λαθος συγκρησεις κανεις κατα την αποψη μου! :hehe::hehe:Προτιμάς να benchάρεις με Vista? ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΛΑ_ΚΡΑΣΑ Ιούνιος 3, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 ρε μεγάλε petr00kos thanks που μας εμπεριστατώνεις έτσι καμαριμ το έρωτημα δεν είναι καθόλου αφελές ως πότε θα benchάρουμε με xp παληκάρια ; δείτε τί παίζει εις την αλλοδαπήν :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos Ιούνιος 3, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 Μέχρι να ελαφρώσουμε τα vista :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΛΑ_ΚΡΑΣΑ Ιούνιος 3, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 το dx δέκα δεν υφίσταται ΚΥΡΙΟΙ ;δΕΝ αΦΟρά ΚΑνεΝαΝ σας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιούνιος 3, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 Μεχρι να δουλεψουν τα vista οπως πρεπει ΟΧΙ και οπως το βλεπω οταν θα δουλεψουν σωστα θα εχουμε παει στα επομενα windows 7:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΛΑ_ΚΡΑΣΑ Ιούνιος 3, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 και ως τότε θα μπεντσάρουμε με xp ; ;έχει τρέξει κανείς super pi σε 98άρια με σύγχρονο hardware ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 3, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 Γιατί μπεντσάρει κάποιος στο λειτουργικό που χρησιμοποιεί ακόμα όλος ο κόσμος;Μάλιστα........καλό, ρητορικό, ερώτημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιούνιος 3, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 Φυσικα και θα μπεντσαρουμε με xp εκτος απο μετροπρογραματα που δουλευουν μονο σε vista και καποιες καρτες που δεν πεζουν crossfire σε xp ( 2x 3870x2) :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιούνιος 3, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 τα 2d pi1m+32m τρεχουν καλυτερα σε 2003 server:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΛΑ_ΚΡΑΣΑ Ιούνιος 3, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 δηλαδή όλα για τα νουμεράκια,αφου τα vista είναι το μέλλον στα ms λειτουργικά ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιούνιος 3, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 δεν θα το ελεγα στο laptop που δουλευω και γραφω αυτη τη στιγμη vista εχω αναγκαστηκα γιατη η acer δεν drivers για xp για αυτο το μοντελο τα προβληματα που εχω ειναι τα ιδια και χειροτερα απο τα xp και εβαλα και 4gb μνημη για να μην σερνοντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 4, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 δηλαδή όλα για τα νουμεράκια,αφου τα vista είναι το μέλλον στα ms λειτουργικά ..... Ναί είναι το μέλλον, τόσο ακριβώς, όσο και η «μακροχρόνια» επένδυση της MIG στον πΟΤΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos Ιούνιος 4, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 το dx δέκα δεν υφίσταται ΚΥΡΙΟΙ ;δΕΝ αΦΟρά ΚΑνεΝαΝ σας ;τι να το κάνω το dx 10 στα 2d? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Ιούνιος 4, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Προσωπική εμπειρία.. Vista x64 σε X2 6400+, 4gb ram, raid-0 και 9600gt σε sli... πάνε σφαίρα (με SP πάνω). Tόσο σφαίρα που.. ξέχασα τα XP (και πιστέψτε, δεν τα είχα σε εκτίμηση τα sVista)... Τα benchmarks σε εμένα πάντως βγάζουν ίδια scores (more or less) όπως και σε XP 32bit. Y.Γ. Διαπιστώνω πως υπάρχει σαφέστατα καλύτερη υποστήριξη οδηγών για Vista x64 από ότι για τα XP x64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 4, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Εγω Βρε παιδια εβαλα εχθες τα vista στο συστημα της υπογραφης μου ετσι για να τα δoκιμασω....γιατι περιμενω πισακι με 4gb ram που δεν θα παιζουν και τα 4 στα XP...Μπορω να πω οτι παιζει μια χαρα...και δεν εχω βαλει ακομα το SP1 που λενε οτι ''κατι κανει''....τι να πω...πειτε εσεις καμια γνωμη...και μην γελατε μονο....Εγω προσωπικα δεν ξερω τιποτα απο Vista...Vista Noob εντελως...:worship:Αληθεια...Αυτη η μ@λ@κι@ που σου ζηταει permission συνεχεια στα vista πως θα την βγαλω ? γιατι μου εχει σπασει τα @@.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Ιούνιος 4, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 ρε σεις αλλο η καθημερινη χρηση και αλλο το bench...αφου τα server 2003 ειναι ποιο καλα στα 2d πως θα το κανουμε θα βαλουμε με το ζορι vista επειδη ειναι ποιο καινουργια και ποιο ωραια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 4, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 αν βγαζουμε καλυτερο αποτελεσμα στα ΧΡ γιατι να μην εχουμε ΧΡ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.