Jump to content

Multiplayer παίχτες του COH

submarine1981

Recommended Posts

λοιπον...βλέπω αρκετά άτομα να μπαίνουν στο channel Athens και πήρα την πρωτοβουλία να ανοίξω ενα thread να μαζευτούμε όσοι είμαστε απο το lab και όχι μονο.

Λοιπον περιμένω τα nick σας.

Aντε να κάνουμε κανένα add στα friends:hug:

• 2 weeks later...

Λοιπόν την ψήνει κανείς για κανά matchaki (hamachi);

Έπαιζα παλιά το ένα λίγο, οπότε είμαι στην καλύτερη περίπτωση ένας μέτριος (προς "κακός") παίχτης.

Απλά για τον χαβαλέ.

Άμα μαζευτούμε για 2v2 παρέχω και ventrilo. :hehe:

to hamachi που λες δε ξερω πως δουλέυει ακριβώς. στο Νετ δεν μπένεις καθόλου? στους servers απο το game?

βρήκαμε ακομα εναν πάλι καλα....αντε να έρθουν και άλοι:jump1:

Είναι ένα προγραμματάκι το οποίο στην ουσία "στήνει" ένα vpn και είναι πάρα πολύ απλό στην χρήση.

Με απλά λόγια: εξομοίωση τοπικού δικτύου μέσω internet. (lan)

Γιατί κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει αυτήν την λύση;

Είτε γιατί το παιχνίδι δεν υποστηρίζει internet play αλλά μόνο μέσω lan οπότε το hamachi δίνει την δυνατότητα να παίξεις με άτομα που δεν βρίσκονται στο ίδιο lan με σένα.

Είτε διότι (το πιο πιθανό) μέσω lan δεν χρειάζεται authentication οπότε μπορείς να παίξεις δικτυακά με άλλους χωρίς να έχει original game.

To company of heroes είναι σίγουρα ένα game που αξίζει σε κάθε περίπτωση τα λεφτά του.

Είχα αγοράσει το original με έναν φίλο (απλά δεν μπαίναμε τις ίδιες ώρες online) αλλά ασχολούμαι με το expansion μόλις λίγες βδομάδες και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να το αγοράσω τώρα με την λογική οτι η Relic ίσως το "παρατήσει" με την έλευση του warhammer rts και μειωθεί ο κόσμος online επίσης.

Τέλοσπάντων όποιος ενδιαφέρεται να παίξουμε λιγάκι ας αφήσει ένα μήνυμα εδώ.

Θα δώσω ventrilo ή msn info σε pm να το κανονίσουμε.

το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά παντος. αξιζει να το παρεις. έχει πολυ κόσμο μεσα

Ερχεται καινιουργιο...αλλωστε στους cracked ειχα φτασει 34κ kills και ειχα 3 gold weapons....οσο ναναι...ειμουν λιγουλακι καμμενος :happy2:

Θα αγορασω το νεο που θα ειναι και classic :jump1:

Ρε αφήστε τις φατσούλες και μαζευτείτε να παίξουμε!

Έχω τόσες μέρες που θέλω να παίξω με κάποιον και όχι με το pc.

Ρε freestyler comp stomper έγινες?Πως μπαίνεις μέσα?Το καινουριο μου καλλιτεχνικο ψευδώνυμο είναι DFAngeldust

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.