jimakos21 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2008 Σημερα σαν καλο παιδακι (σκατο μ@λ@κα τσαπατσουλη τζιμακο) ξεκινησα να αλλαξω τις παστες σε επεξεργαστη και gpu. Ενω ολα πηγαιναν καλα [@αρχιδι@ οι βιδες στα πλοκ μου εσπασαν τα νευρα] μου ετυχε η πρωτη γκαντεμια 2-3 πινακια του επεξεργαστη ειχαν στραβωσει. Τα ισιωνω και το socket κουμπωνει κανονικα!! Βαζω τα μπλοκς τις παστες κλπ. Παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου και αρχιζει το προβλημα: Για 2 δευτερολεπτα αρχιζει κανονικα και μετα κλεινει. Δεν ακουγετε ουτε μπιπερ , ουτε τιποτα. Λιγα λεπτα πιο πριν, αντε μια ωρα ο υπολογιστης δουλευε απροβληματιστα για χρονια μετα τις αλλαγες στις παστες ηρθε το κακο?? Σκεφτομαι κατι δεν εχω βαλει καλα.. Τα τσεκαρω ολα οκ. Βλεπω οτι τα μπλοκς πατανε κανονικα (αν και να μην παταγαν παλι θα ανοιγε) Τοτε αρχιζω και τρομαζω και μπαινω στο διλλημα Τροφοδοτικο ή επεξεργαστης??? (γιατι μητιρκη δεν ειναι, εχει ενα λαμπακι που δειχνει οτι ζει, κ οι μνημες αγοραστηκαν προ 1 μηνα) Σκεφτομαι, οτι αφου δεν βαραει μπιπ δεν ειναι ουτε η καρτα γραφικων. Μετα μαθαινω και απο ενα φιλο οτι με καμμενο επεξεργαστη ετσι κ αλλιως το μπιπερ κανει 1 μπιπ κανονικο και 2 μεγαλα. Παρατηρο οτι τα 1-2 δευτερα που ανοιγει το pc το ανεμηστηρι του τροφοδοτικου δεν ανοιγει!! Ειχα παρατηρηση απο χθες προχθες οτι το psu εκανε γενικα λουφες με το ανεμιστηρι του. Που και που σταματαγε να παιζει το σκασμενο. Και τωρα στο ζουμι μετα απο λιγες φορες που ανοιγα το pc θελοντας να μην πιστεψω οτι πεθανε ετσι στα κουφα που αλλαξα τις παστες, το τροφοδοτικο ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΜ (εσκασε σαν γουρουνα) και πεφτει ο γενικος! Βρωμαγε σαν μπαρουτι απο 2ο παγκοσμιο πολεμο Τοτε σιγουρευτικα οτι το τροφοδοτικο δεν την παλευε ομως με παραξενευη οτι: Γιατι ρε παιδια μετα απο τις αλλαγες στα υγρα εγινε αυτο?? Δηλαδη τη γρουσουζα ειναι αυτη??? Τελος και πιο σημαντικο, σιγουρα και ο επεξεργαστης μου δεν εχει τιποτα?? Σιγουρα οτι θα βαραγε το μπιπερ αν πεθαινε ο επεξεργαστης??? Λετε με το βραχυκυκλωμα να καικε και τιποτα αλλο???? Ξερετε, φοβαμαι μην την εχω κανει κ γω την μ@λ@κ!α μου με τα λυγισμενα πινακια... Σας παρακαλω βοηθηστεμαι κ ξεπερδευστεμαι να ξερω σε τι αλλαγες να προχωρησω. Ευχαριστω !
GeorgeVasil Ιούνιος 3, 2008 #3 Ιούνιος 3, 2008 ΤermalΤake FTW. Φερνει τον παγκοσμιο πολεμο σπιτι σας..
NooDle Ιούνιος 3, 2008 #4 Ιούνιος 3, 2008 φιλε βρες ενα psu δοκιμασε το στο pc σου τσέκαρε αν όλα δουλεύουν οκ και αν είσαι εντάξει πάνε για psu αλλιώς άρχισε να κλαις αν και πιστεύω πως μόνο psu θα χρειαστεις:smoke:
ΚΑΛΑ_ΚΡΑΣΑ Ιούνιος 3, 2008 #5 Ιούνιος 3, 2008 jimakos αν έπεσε :...::...: ο γενικός μάλλον και η μητρική είναι off,ελπίζω να ζει η cpu
ΚΑΛΑ_ΚΡΑΣΑ Ιούνιος 3, 2008 #6 Ιούνιος 3, 2008 μείνε jedi το starwars έχει και τρίτη συνέχεια man:magic:
astrolabos Ιούνιος 3, 2008 #7 Ιούνιος 3, 2008 Απλά σου ψόφησε τώρα. Μην τρελαίνεσαι. Άλλαξε τροφοδοτικό.
dpolal Ιούνιος 4, 2008 #8 Ιούνιος 4, 2008 Μπάάάά, μόνο psu είναι.Tα πινάκια, αφού ΔΕΝ (δεν, το τονίζουμε) έσπασαν και κούμπωσε χωρίς πρόβλημα ή πίεση ο επεξεργαστής είναι οκ.
Melkon Ιούνιος 4, 2008 #9 Ιούνιος 4, 2008 Τελικα με το θεμα με το νερακι τι εγινε τα εφιαξες αυτα?Παντως το μονο που φοβαμαι ειναι αν εχει παθει πραγμα η mobo με τα πινακια.Αν δεν υπαρχει prob απο εκει αλαξε psu και ολα πιθανον να πανε ρολοι!
jimakos21 Ιούνιος 4, 2008 Author #10 Ιούνιος 4, 2008 Λοιπον, τελικα ειχαν συμβει 2 πραγματα 1ον) το τροφοδοτικο τα τιναξε. Οπως ηταν λογικο καθως ηταν tr2 και οχι toughpower. Οποτε εφυγε σε ενα φιλο που θα το φτιαξει (αν μπορεσει και θα μου το φερει για καβατζα) Πηρα αυτο. Link1 Link2 Το εβαλα πολυ βολικο το cable managment και παρα πολυ δυνατο σαν psu. Εχει ιδιες τασεις - αμπερ με το αντιστοιχο hiper 850W. Eιναι σχεδον ιδια (απλα ειναι 20ευρο φτηνοτερο). 2ον) ο επεξεργαστης ειχε κ αλλα σταραβα δοντακια σε σημειο να ειναι ετοιμα να κοπουνε. Τα ισιωσε ενα φιλος μου αριστοτεχνικα!! Και ανοιξε κανονικα το pc μαζι με το Νew psu. ΥΓ: Melkon οι αλλαγες εγιναν μια χαρα. Καινουργια νερα, arctic silver 5 στα μπλοκς και τα καλωδια μαζεμενα τελεια με πιαστρακια ! Να φανταστεις οτι εχω βαλει τοσα καλωδια + το πανελ και ουτε που φαινονται. Oριστε καθαρο μετα την περιπετεια μας Οριστε και το τροφοδοτικο μονταρισμενο στο κουτακι του. Παρουσιασεις κλπ δεν ετοιμασα
ProPitsiriko$ Ιούνιος 4, 2008 #11 Ιούνιος 4, 2008 Μεγιες μεγιες,καλοδουλευτο.....Γιατι πρωτιμησες παλι ΤΤ ? Θα προτεινα να παρεις το enermax που ολοι λενε οτι δεν μασαει....:flag:
jimakos21 Ιούνιος 4, 2008 Author #12 Ιούνιος 4, 2008 Ποιος ειπε οτι η ΤΤ δεν μασαει???Για κανε ενα εμπεριστατομενο search στο google για τα TT τροφοδοτικα και πες μου αν μασανε ή οχι.Φιλος μην ακους φημες. Το τροφοδοτικο εχει 2 χρονια εγγυηση.Τα toughpower ειναι σκηλια.Απλα το psu μου ειναι-ηταν tr2. Παντα κοιταμε και τι συμφερει. Σιγα μην δωσω εγω 20ευρω παραπανω για το ονομα.Ενω δινουν ιδιες τασεις με ιδια db κλπ...Τεσπα το psu αγοραστικε
Melkon Ιούνιος 4, 2008 #13 Ιούνιος 4, 2008 ωραια αφου δεν εγινε κανενα κακο με τον cpu ολλα καλα!!!Αντε με γειες οι αλλαγες(επισης οταν λες τα pinakia ενοεις του socket ε?)
racer Ιούνιος 4, 2008 #15 Ιούνιος 4, 2008 Το ίδιο ΤΤ έχω και εγώ. Βλέπω εσένα έχει και οχτάπινες για VGA, ε? Μάλλον είναι πιο καινούριο revision.. Σαν adaptoράκια τα έχει?
ProPitsiriko$ Ιούνιος 4, 2008 #16 Ιούνιος 4, 2008 Ποιος ειπε οτι η ΤΤ δεν μασαει???Για κανε ενα εμπεριστατομενο search στο google για τα TT τροφοδοτικα και πες μου αν μασανε ή οχι. Φιλος μην ακους φημες. Το τροφοδοτικο εχει 2 χρονια εγγυηση. Τα toughpower ειναι σκηλια. Απλα το psu μου ειναι-ηταν tr2. Παντα κοιταμε και τι συμφερει. Σιγα μην δωσω εγω 20ευρω παραπανω για το ονομα. Ενω δινουν ιδιες τασεις με ιδια db κλπ... Τεσπα το psu αγοραστικε jimako δεν ειπα κατι εγω για να σε θυξω...χαλαρωσε...μια γνωμη ειπα... 5 χρονια αυτο με 10 ευρω παραπανω....
jimakos21 Ιούνιος 4, 2008 Author #17 Ιούνιος 4, 2008 το TT εχει efeciency 85% . Νταξει τωρα δεν ειναι το 2 % ή η μαρκα..Ειναι η επιλογηΑυτο επελεξα αυτο πηρα.2 χρονια εγγυηση και οκ εφυγα
junior-21- Ιούνιος 4, 2008 #18 Ιούνιος 4, 2008 5 χρονια αυτο με 10 ευρω παραπανω.... δεν το έπαιρνα και κάτω από 100 να είχε. Μη modular, με 8άρη μόλις ανεμιστήρα που κάνει και σχετική βαβούρα ( δεν είναι και premier βέβαια )
ProPitsiriko$ Ιούνιος 4, 2008 #19 Ιούνιος 4, 2008 δεν το έπαιρνα και κάτω από 100 να είχε. Μη modular, με 8άρη μόλις ανεμιστήρα που κάνει και σχετική βαβούρα ( δεν είναι και premier βέβαια ) Ναι συμφωνω δεν ειναι modular αλλα ο 8αρης δεν κανει θορυβο και κανει πολυ καλυ ψυξη... ( το premier που το εχω δεν ακουγεται και πολυ....) Υ.Γ: περιμενω το τροφοδοτικο (μαζι με νεο συστημα) μεσα στην εβδομαδα...Θα σου πω πως παει απο θορυβο...απο πρωσωπικη κιολας εμπιρια...:giveup:
AN7 OverClocker Ιούνιος 5, 2008 #20 Ιούνιος 5, 2008 Παντα κοιταμε και τι συμφερει. Σιγα μην δωσω εγω 20ευρω παραπανω για το ονομα. Ενω δινουν ιδιες τασεις με ιδια db κλπ... Τεσπα το psu αγοραστικε To psu είναι απ την CWT. Με 20€ λιγότερα έπαιρνες αυτό που είναι ίδιο.(tt thoghtpower+chieftec turbo series+hiper hpu series + corsair TX750) δεν το έπαιρνα και κάτω από 100 να είχε. Μη modular, με 8άρη μόλις ανεμιστήρα που κάνει και σχετική βαβούρα ( δεν είναι και premier βέβαια ) +1 Και δεν είναι σχετική....delta φοράει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.