Jump to content

αλλο ενα προβλημα με αλλο ενα νεο pc!

redbighunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω το εξης προβλημα: το pc δεν θελει να ξεκινησει με τιποτα! με το που παταω το power on botton, το pc ξεκιναει και σε 1-2 sec κανει επανεκκινηση και φτου ξανα απο την αρχη! κανει επανεκκινηση ολη την ωρα! δεν μπαινει καν στο bios! δοκιμασα τα παντα! εβγαλα τα παντα απο πανω και αφησα μονο τη cpu! εβγαλα μονο τη vga! δοκιμασα με αλλα psu, με αλλα cpu, με αλλες ram, δοκιμασα clr cosmos, βγαλσιμο μπαταριας, αφησα τη mobo χωρις ρευμα και μπαταρια κοντα στις 4 ωρες! τιποτε απο τα παραπανω δεν δουλεψε! ουτε ενα μπιπ..., τιποτα! το λεντακι της mobo δουλευει κανονικα!( αναβει πρασινο)

το συστημα που αναφερω ειναι το εξης:

mobo:asus p5k pro

cpu: E4500

gpu: 8600gt

psu: chieftec 500W

ram: 2x1 corsair 1250mhz

τι μπορει να φταιει? ολα εκτος της mobo εχουν τσεκαριστει και λειτουργουν μια χαρα! μαλλον αυριο θα την παω για τεχνικο ελεγχο! απλα η mobo ειναι απο e-shop και επειδη ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα μου την πασαρουν πισω και καλα οτι λειτουργει μια χαρα ( μετα απο κλασικα 3-4 μηνες ταλαιπωριας) να ξερω κι εγω τι να κανω!!!

Υ.Γ: τη mobo την παρελαβα σημερα και σημερα τους την επεστρεψα! κανονικα δεν επρεπε να μου την αλλαξουν ανευ λογου με μια καινουργια? τι λεμε τωρα εεε? (e-shop:rofl::rofl:)

δοκιμασε τα ολα εκτος κουτιου για να αποκλεισεις την πιθανοτητα για βραχυκυκλωμα.Αν δουλεψουν ολα καλα.Αν δεν δουλεψουν αρχιζεις και ψαχνεσαι!!

δοκιμασε τα ολα εκτος κουτιου για να αποκλεισεις την πιθανοτητα για βραχυκυκλωμα.Αν δουλεψουν ολα καλα.Αν δεν δουλεψουν αρχιζεις και ψαχνεσαι!!

και εντος και εκτος κουτιου δοκιμαστηκαν τα παντα! τι αλλο να ειναι?

Μηπως εχει χαλασει το κουμπι reset... ? Δοκιμασες να το αποσυνδεσεις απο την μομπο και να αφησεις συνδεδεμενο μονο το power button ? Δεν ξερω τι αλλο να προτεινω...

Μηπως εχει χαλασει το κουμπι reset... ? Δοκιμασες να το αποσυνδεσεις απο την μομπο και να αφησεις συνδεδεμενο μονο το power button ? Δεν ξερω τι αλλο να προτεινω...

κι αυτο το δοκιμασα! αλλα τιποτα...:hm::hm::hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.