Jump to content

Online Petition / Poll : Gorillakos proof of carpet ownership...

voudas

to roll or not to roll...  

127 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Κάτω γυμνός και στην πλάτη σου ζωγραφισμένο με κεραμικ το λογότυπο της ασους και η μάρκα του χαλιού σου .

Είμαι ο μοναδικός που ψήφισα το No.1? :flex:

Ειμαι ο 2ος.

Εξ΄αλλου σε εχω δει 150 φορες σε 150 διαφορετικα χαλια. Τι εντυπωση να μου κανει αλλη μια...

edit question...

Το θρυλικο αυτο χαλι ειναι τοσο ασχημο/gay/whatever που μονο ο Βασιλλακης το εχει αγορασει ανα τον κοσμο και αποκλειεται να εχουν πουληθει και στο hardspell ομοια χαλια?? :hehe:

@SLN όχι ωρέ..αλλά αποκλειεται ο τύπος απο το hardspell να του το έκανε η γιαγιά μου στον αργαλειό της..:hehe:

Παιδιά, μου είναι λίγο δύσκολο να κάνω φωτογράφιση μόνος μου και γυμνός και στο πάτωμα..ίσως φωνάξω τον αψιλό τον esdee να βοηθήσει(θα βοηθήσει και στο ξύρισμα ποδιών λίγο :hehe: )

@SLN όχι ωρέ..αλλά αποκλειεται ο τύπος απο το hardspell να του το έκανε η γιαγιά μου στον αργαλειό της..:hehe:

Παιδιά, μου είναι λίγο δύσκολο να κάνω φωτογράφιση μόνος μου και γυμνός και στο πάτωμα..ίσως φωνάξω τον αψιλό τον esdee να βοηθήσει(θα βοηθήσει και στο ξύρισμα ποδιών λίγο :hehe: )

Δε λείπει αυτός? Δικαιολογίες!

οπότε μόλις γυρίσεις από τη δουλειά πάρε με τηλ. :inlove::happy2:

Gorillakos μιλησες και ΔΕΝ ξεχνιετε αυτο!!

Οτι λεγετε δεν ξεχνιετε σ'αυτο το forum

Πλζ κανε αυτο που ζηταει ο λαος σου αλλιως αλλαξε avatar σε κατι τετοιο

6e1h287u8a15iho9mp1f.jpg

ή

kjxmvwa7hssjn2kzc858.jpg

ή

27oq8g9z6sbwfmr172dq.jpg

ή

lccacly4jf868l2k3z6f.jpg

Gorillakos μιλησες και ΔΕΝ ξεχνιετε αυτο!!

Οτι λεγετε δεν ξεχνιετε σ'αυτο το forum

Πλζ κανε αυτο που ζηταει ο λαος σου αλλιως αλλαξε avatar σε κατι τετοιο

6e1h287u8a15iho9mp1f.jpg

ή

kjxmvwa7hssjn2kzc858.jpg

ή

27oq8g9z6sbwfmr172dq.jpg

ή

lccacly4jf868l2k3z6f.jpg

Protest_Sign-Homosexuals_are_Gay_.jpg

Ευτυχώς η τρίτη επιλογή έπεσε κάτω απο το 80//αμ δέν πάει πάνω απο 90% δέν ανεβάζω τίποτα..:hehe:

@Chosena...το avatar σου πίθικα έχει έ? :hehe:

Κι εγώ ψήφισα το 2ο αν και αφού διάβασα το χαβαλέ στο θέμα, μάλλον θα έπρεπε να ψηφίσω κι εγώ το 3ο.

Που θα ξαναβρεθεί τέτοια ευκαιρία :innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.