Jump to content

Online Petition / Poll : Gorillakos proof of carpet ownership...

voudas

to roll or not to roll...  

127 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε συνέχεια των κάτωθι δηλώσεων, πιστεύω ένα poll είναι απαραίτητο για να διελευκάνουμε το θέμα:p

Βρε παιδιά τι ασχολείστε?

Είχα κάνει κάποτε ένα review και έτυχε να μην έχει κανένας άλλος την μητρική τότε εδώ 19/12/07 .

Έρχετε λοιπόν στις 21/12/07 το hardspell και λέει τα κάτωθι

Έλεγε άλλα αλλά αλλάχτηκε λίγο μετά απο πμ μου στον και καλά συγγραφέα..:)

Λινκ με google translate : http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardspell.com%2Fdoc%2Fhard%2F64981.htm&langpair=zh%7Cen&hl=en&ie=UTF8

Ω ναι, οι φωτογραφίες ξαφνικά απέκτησαν και υδατογράφημα hardspell για να είναι πλήρως δικές τους....απλά δέν υπολογίσανε ότι φαίνεται η μοκέτα μου και μπορώ να βγώ ανά πάσα στιγμή φωτογραφίες να κοιλιέμαι κάτω σαν γουρούνι...:hehe:

δεν θα το κάνεις όμως ε? :hehe:
  • Replies 163
  • Created
  • Last Reply

ναι και να μου αναθεσει και την νομικη εκπροσωπηση του (βλεπε υπογραφη)

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Εννοειτε γυμνος]

[xaxa k ισως ειμαι ο μονος του forum που τον εχω δει γυμνο// κ το gorilla κ το gorillaki του//!!]

Να κυλιστεί στο χαλί του σα γορίλλας :p (όποιος δεν ξέρει/δει, κυλιούνται και οι γορίλλες, απλά είναι πιο περίτεχνοι από το γουρούνια :))

:rofl::rofl:

μλκια έκανα χθες που δεν ήρθα, βλέπω έχει...οίστρο ο voudas. Ποιος ξέρει τι θα έκαναν χθες μετά από δεκάδες μπύρες.... :beer:

Gorilla roll your naked ass on the carpet :whip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.