Jump to content

Thermaltake Armor+Thermalright ultra 120 extreme

sctp

Recommended Posts

Οπως λεει και ο τιτλος εχω το Thermaltake Armor ΜΕ το 25cm Fan στο Side-panel( http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/armor/va8003bws.asp ) και σκεφτομαι να αγορασω την Thermalright ultra 120 extreme,εχει επιχειρησει κανεις κατι παρομοιο θα υπαρξει προβλημα χωρου στο πλατος(220mm),εαν ναι πως το λυνουμε αν γινεται? Ευχαριστω :bigsmile:

Παιδιά sorry αλλά εγώ έχω ακριβώς το ίδιο setup με του παιδιού και δε χωράει με τίποτα. Το διόρθωσα βγάζοντας τον 25άρη και βιδώνοντας τον από την έξω πλευρά του πλαινού παραθύρου. Τώρα όλα καλά....

Παιδιά sorry αλλά εγώ έχω ακριβώς το ίδιο setup με του παιδιού και δε χωράει με τίποτα. Το διόρθωσα βγάζοντας τον 25άρη και βιδώνοντας τον από την έξω πλευρά του πλαινού παραθύρου. Τώρα όλα καλά....

Ευχαριστω,αλλα ετσι και αλλιως με βλεπω να τον βγαζω τελειως τον 25αρι,πολυ φασαρια(και σε dB) και δεν προσφερει και καμια διαφορα στις θερμοκρασιες απο οσο τσεκαρα,μη σου πω πως χαλαει και το airflow.:D

Και γω έχω ακριβώς τα ίδια. Δεν χωράει με τπτ. Πρέπει να βγάλεις τον 25άρη. Οι υπόλοιποι ρε παιδιά μη λέτε αμέσως χωρίς να το έχετε δει ότι χωράει. Φιλικά πάντα...

Το παιδί μίλησε για Armor με το 25άρι fan το οποίο δεν έχει καμία σχέση στο θέμα στενότητας χώρου με το απλό Armor. Τέσπα...αφού έτσι και αλλιώς θα τον βγάλει δεν υπάρχει πρόβλημα.

Και γω έχω ακριβώς τα ίδια. Δεν χωράει με τπτ. Πρέπει να βγάλεις τον 25άρη. Οι υπόλοιποι ρε παιδιά μη λέτε αμέσως χωρίς να το έχετε δει ότι χωράει. Φιλικά πάντα...

Sorry, αλλά έχω Kandalf που είναι ίδιο με το Armor εκτός από την πρόσοψη. Βέβαια δεν ήξερα πως ο 25άρης κάνει διαφορά. :tw:

Sorry, αλλά έχω Kandalf που είναι ίδιο με το Armor εκτός από την πρόσοψη. Βέβαια δεν ήξερα πως ο 25άρης κάνει διαφορά. :tw:

Κάνει διαφορά γιατί φτάνει πολύ ψηλότερα σε ύψος, χώρια που έχει 3 πόντους πάχος. Πάντως δεν είναι ανάγκη να βγει όπως προείπα. Μπορεί να μη βοηθάει πολύ αλλά είναι ψαρωτικός...Όσο για τα db, σιγά το θόρυβο που κάνει. Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει, ένα και το αυτό.

• 4 weeks later...

Γιατι δε πιανετε να μετρησετε;

Το πλατος του κουτιου δε λεει κατι. Αν υπολογισεις το παχος των πλαινων, το οτι η μητρικη ειναι υπερυψωμενη, το ηψος του σοκετ κτλ βγαινει πολυ λιγοτερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.