Jump to content

intel core 2 7200 or amd phenom triple core 8450;;

alexandros_131416003288

Recommended Posts

καλησπερα εχω το παρακατω διλημμα

να φτιαξω 1 οικονομικη συνθεση σχετικα με επεξεργαστη τον

dual core 7200 45 nm 3mb l2 cache

η με τον

amd triple core 8450 65 nm 3,5 l2 cache

ακουω αποψεις και γνωμες ευχαριστω εκ των προτερων!

m/b:ECS A780GM-A (AM2+, 780, DDR2, SVGA) ΓΙΑ τον amd δεν

ξερω οικονομικα ιδιοι ειναι οι επεξεργαστες σε επιδοσεις ποιος ομως θα ειναι νικητης απο τους 2 ο τριπηρινος

η ο διπυρηνος στα 45nm

Αν αποφασισεις amd μερια κοιτα την asus M3A-H, ειναι πολυ καλη για τα € της.

Μακρια απο αυτο το χαλι. Αντεξε 3 μερες πανω τον phenom.. Μετα ξεκολησε ενα mosfet απο υπερθερμανση (και κακη κοληση προφανως) και καηκε η μητρικη μαζι με τον phenom...

Παντως και για μενα αν δεν σε ενδιαφερουν οι απολυτες επιδοσεις σε games προτημησε τον phenom x3. Οσο για μητρικη ειναι πολυ καλη αυτη εδω:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526753

Πολυ καλυτερη ποιοτητα απο την asus.

Eμένα πάλι γιατί μου έχει κάτσει αυτή? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1099965 :inlove:

aυτην την μητρικη θα βαλω αν παρω amd εμενα το o/c δεν με πολυαπασχολει απλα εχω το διλλημα του cpu

Επισης πολυ καλη. Μονο κακο ειναι οτι δεν δινει ρευματα σε chipset και ετσι δεν παει πολυ καλα απο fsb.

Ευχαριστώ που με κατατόπισες! :) Δεν το ήξερα! Έχεις παίξει με 2core στην ECS?

Ναι εχω δουλεψει την ecs. Με 65nm 4400+. Τον πηγε 3Ghz(260fsb) αλλα πιο πανω δεν ποσταρε ενω ηταν βραχος εκει. Και πιο κατω να εβαζα multi πανω απο 260 δεν. Και η vga του επισης δεν κλοκαρει γιατι δεν δινει ρευμα. Αλλα ειναι παρα πολυ σταθερη μητρικη και σε φοβερη τιμη.

EDIT: Στην giga ο ιδιος 300αρισε ανετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.