Jump to content

Επιλογή Ψύκτρας CPU

ninja88

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply
Χερετώ την παρέα:dance3:Ψάχνω και εγώ ψύκτρα για έναν Phenom ii 955 που στεκεται σε μια ΑSUS M4A79T θα δώσω μέχρι 50€ ... το έψαξα λίγο το θεματάκι και είμαι ανάμεσα στην MUGEN 2 και στην Thermalright ultra 120 extreme:whip: Το πρόβλημα ομως ειναι ότι εχω αυτές CORSAIR XMS3 DHX TW3X4G1333C9DHX DDR3 4GB (2X2GB) PC3-10666 (1333MHZ) CL9 DUAL CHANNEL KIT

τις μνήμες και δεν ξερω άμα χωράει η Mugen:suicide2:.... γνώμες

:pleasantry:

Με τη Mugen 2 ίσως να μην μπορείς να τις βάλεις στα σλότ που είναι κοντά στο socket του επεξεργαστή...ίσως και να μπορείς ανασηκώνοντας τον ανεμιστήρα λίγο...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συμβατότητες για την Mugen 2 θα βρείς εδώ :

Scythe Mugen 2 Information Center and Club @ Οverclock.net

και

Official Scythe Forum > Mugen 2 Compatibility List

Με την TRUE θα έχεις δυνατότητα τοποθέτησης μόνο με κατεύθυνση ροής προς το πάνω τμήμα του κουτιού και ίσως λόγω αυτού να έχεις το ίδιο θέμα με την Mugen 2...

Έχω την εντύπωση ότι για να λειτουργήσει ένα dual-channel ή triple-channel, τα αρθρώματα της μνήμης πρέπει να μπουν σε καθορισμένες θέσεις (κάθε μητρική έχει τα δικά της κόλπα). Άρα αν τα βάλεις όπου σε βολεύει, δε θα λειτουργεί...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.