Jump to content

Επιλογή Ψύκτρας CPU

ninja88

Recommended Posts

την ειχε.

πλεον κοστολογειτε στα 50 €!!!

τεραστια διαφορα!

ρε παιδια αν η ultra extreme εχει ξερω γω "α" αποδοση ,ψυχτρες σαν την ifx-14 που ουσιαστικα ειναι 2Χultra extreme,με κοστος +(μαξ) 10 ευρω ,και διπλασιο , πολυτιμο, χωρο που καταλαμβανουν ,αν ειναι για διαφορα 2-3 βαθμων αξιζει.

γνωμες ...

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply
την ειχε.

πλεον κοστολογειτε στα 50 €!!!

τεραστια διαφορα!

ρε παιδια αν η ultra extreme εχει ξερω γω "α" αποδοση ,ψυχτρες σαν την ifx-14 που ουσιαστικα ειναι 2Χultra extreme,με κοστος +(μαξ) 10 ευρω ,και διπλασιο , πολυτιμο, χωρο που καταλαμβανουν ,αν ειναι για διαφορα 2-3 βαθμων αξιζει.

γνωμες ...

Η ψύκτρα αυτή που λες όντως δεν έχει μεγάλη διαφορά και δε νομίζω ότι αξίζει. Μπορείς πάντα να βάλεις και 2 ανεμιστήρες σε push-pull διάταξη στην extreme και να βελτιώσεις ακόμα λίγο την απόδοση.

Η ψύκτρα αυτή που λες όντως δεν έχει μεγάλη διαφορά και δε νομίζω ότι αξίζει. Μπορείς πάντα να βάλεις και 2 ανεμιστήρες σε push-pull διάταξη στην extreme και να βελτιώσεις ακόμα λίγο την απόδοση.

Δε νομίζω πως αξίζει. Σε reviews που έχω διαβάσει, κλπ οι διαφορά από έναν ανεμστήρα στους 2 είναι της τάξης του ενός με δύο βαθμούς Κελσίου με διπλό θόρυβο και χρήματα για ανεμιστήρα όμως πράγμα που σημαίνει πως δεν αξίζει κατ' εμέ. :whistle2:

Δε νομίζω πως αξίζει. Σε reviews που έχω διαβάσει, κλπ οι διαφορά από έναν ανεμστήρα στους 2 είναι της τάξης του ενός με δύο βαθμούς Κελσίου με διπλό θόρυβο και χρήματα για ανεμιστήρα όμως πράγμα που σημαίνει πως δεν αξίζει κατ' εμέ. :whistle2:

Συμφωνώ απόλυτα. Απλά προσπαθώ να πω ότι και η ifx-14 δεν αξίζει και αν θέλει να κλείσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά μεταξύ των δύο, μπορεί να κάνει και το push-pull αν θέλει.

Eγώ της έχω 2 fans, για το λόγο ότι μπορείς να τους έχεις αθόρυβους στις 800 στροφές, με θόρυβο λιγότερο από 1 στις 1300 πχ. Γιατί πίστεψέ με, με OC σε quad/Χ4 και καλοκαίρι, ακόμα και η extreme ζορίζεται

Eγώ της έχω 2 fans, για το λόγο ότι μπορείς να τους έχεις αθόρυβους στις 800 στροφές, με θόρυβο λιγότερο από 1 στις 1300 πχ. Γιατί πίστεψέ με, με OC σε quad/Χ4 και καλοκαίρι, ακόμα και η extreme ζορίζεται

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις 1 ανεμιστήρα στις 1600, να δεις τί είναι καλύτερο; Ένας στις 1600 ή 2 στις 800; ;)

;)Σημερα που περασα απο το Multirama Extreme πηρε το ματι μου κατι Ultra 120... καπου στα 40κατι ευρω...Δεν τις εχουν στο site...να πατε να δειτε εαν εχουν ακομα....
Εμένα μου ήρθε χθες, την πρόλαβα. 4GHz broken:banging:

Επιασες 4Ghz με Q6600 ? αν ναι τι θερμοκρασιες ειχες ? idle-load...Για πες:fun:

Αμα πας σε λυση της ZALMAN να παρεις αυτην διοτι ειναι ολη απο χαλκο και ειναι πολυ καλυτερη...Η αυτην

Μπορει να ειναι λιγο ακριβοτερες αλλα ειναι πολυ καλυτερες :happy:

Επιασες 4Ghz με Q6600 ? αν ναι τι θερμοκρασιες ειχες ? idle-load...Για πες:fun:

Περίπου 65 σε idle. Δεν έτρεξα benches

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.