Jump to content

Επιλογή Ψύκτρας CPU

ninja88

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Βρε παίδες..Ξέρει κανείς αν η Xigmatek θα βγάλει retention kit για s1366?Ένα μήνα την έχω πάνω κάτω..Μη πάει αδούλευτη :(

Σε περίπτωση που χρειαστώ καινούργια ψύκτρα έχετε υπόψη σας τί θα κυκλοφορήσει?

• 2 weeks later...

Παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα, ποια απο της 2 ψυκτρες μου προτεινετε ?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1075195&catalog=20&category=69977719

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1159070&catalog=20&category=69977719

Με ενδιαφερει περισσοτερο ο θορυβος σε σχεση με την αποδοση.

Ο επεξεργαστης ειναι socked 939 κ δεν ασχολουμε με overclocking (αντε κανα 10%).

Κι εγώ το ίδιο ρε παιδιά. Χτυπάει 90 βαθμούς σε prime ο 920 στα 3,7. Εγώ αναρωτιόμουν αν υπάρχει πουθενά το 1366 bolt thru kit για thermalright ultra 120 extreme. Μην παίρνουμε πάλι τσάμπα ψύκτρες....Ή έστω να κάναμε μια ομαδική παραγγελία από overclockers.co.uk που το έχουν ετοιμοπαράδοτο. Τα μεταφορικά είναι γύρω στα 14 ευρώ. Πόσο να πάνε άμα πάρουμε 5 για παράδειγμα....

Εγώ πήρα την Ultra που έχεις φίλε μαζί με το bolt thru απο overclockers uk..60κάτι λίρες όλα μαζί..Άντε να δούμε φώς...Το kit το έχουν εκεί αλλα δεν αξίζει γιατι μαζί με μεταφορικά θα φτάσει ψηλά..Δοκίμασέ το όμως μήπως λόγω μικρού βάρους/πακέτου σου έρθει φτηνά..

Το τσέκαρα όπως έγραψα και πιο πάνω. 14 ευρώ είναι τα μεταφορικά για ένα κιτ. Δηλαδή 24 ευρώ σύνολο. Είναι πολλά. Αν γινόταν όμως καμμιά ομαδική παραγγελία π.χ 5 κομμάτια και μοιραζόμασταν τα έξοδα αποστολής θα ερχόταν πολύ καλά. Δεν ξέρω και πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Παιδες ειμαι αναμεσα σε CoolerMaster V8,CoolerMaster Hyper Z-600 και Thermalright True Black 120.Καπου διαβασα οτι η CoolerMaster V8 μπορει σε μερικες να ειναι κοιλο το plate ,και για την Thermalright True Black 120 να ειναι στραβη η βαση.Ποια προτεινετε?

Θα το πω για χιλιοστή φορά. Thermalright. Ο μόνος λόγος για να προτιμήσεις κάποια από τις άλλες είναι αν σε ενδιαφέρει η παθητική ψύξη (Ζ600) ή δε θέλεις thermalright για κάποιο λόγο. Από εκεί και πέρα το κοίλο plate και η στραβή βάση ισχύουν. Πιο συνηθισμένο στη thermalright είναι η μη λεία βάση. Με ένα λαπάρισμα και τα δύο παραπάνω διορθώνονται σχετικά εύκολα.

Βασικά το mod θα το χρειαστείς μάλλον όποια από τις παραπάνω ψύκτρες και να πάρεις. Εγώ πάντως θα δοκίμαζα να τη βάλω κάθετα (δηλαδή να φυσάει προς την οροφή του κουτιού), προτού επιχειρήσω το mod. Ο τύπος στο link που δίνεις λέει ότι και πάλι θέλει μόντα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.