Jump to content

Επιλογή Ψύκτρας CPU

ninja88

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

εγώ την έχω στο haf 932 και χωράει...κανένα πρόβλημα..

και απο ότι βλέπω στις διαστάσεις, το cosmos s είναι ακόμη βαθύτερο...οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. (περίμενε να απαντήσει και κάποιος που ίσως έχει αυτόν το συνδυασμό)

Όχι έχει 15,8 cm ύψος και η true 16,05 cm άρα τα 0,25 cm δεν είναι μεγάλη διαφορά για να χωρέσει στο cosmos. Τονίζω ότι το πρόβλημα του cosmos δεν είναι το βάθος που έχει το κουτί αλλά η θέση του πλαινού ανεμιστήρα. Το πρόβλημα αυτό έχει αναφερθεί άπειρες φορές σε πολλά θρεντ εδώ μέσα. Κάντε μια αναζήτηση.

αποφασισα να παω τελικα σε true black αλλα το θεμα ειναι οτι σε πλαισιο και multirama δεν εχουν το socket για 1266 που χρειαζεται...Ξερει κανεις που υπαρχει διαθεσιμο?

:o OMG Εγώ μια φορά το πήγα στα 3,8 και είδα 90άρια full load και το κατέβασα πολύ. Τώρα το έχω στοκ μέχρι να βρω έτοιμες ρυθμίσεις σταθερές γύρω στα 3,2 και βλέπουμε...

• 2 weeks later...

Ψαχνω μια ψυχτρα για τον Ε5300 που θα παρω, η οποια να χωραει σε midi case, να ειναι αθορυβη, μικρη και φθηνη.

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

OC θα πεσει αλλα οχι κατι extreme. Αντε απο τα 2.6 να τον παω στα 3 με 3.2.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.