Jump to content

Επιλογή Ψύκτρας CPU

ninja88

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

αναλογα για τι την θες,ποσα λεφα βαζεις,αν θες να ειναι αθορυβη,αν θες καλες επιδοσεις,κ.α...

αν εχεις διαβασει αναλογα θεματα σε αυτο το φορουμ θα εχεις καταλαβει οτι η Black 120 και η Extreme της Thermalright ειναι σε κορυφαια επιπεδα για αεροψυξη αλλα λιγο δυσκολο να την βρεις καθως γινεται χαμος οταν ερχεται(για την extreme αναφερομαι)!!ενδεικτικα παντα, αλλες καλες λυσεις ειναι η Xigmatek Cpu Cooler HDT-S1284 - Achilles με 37Ε και η Zalman 9700 LED for Intel - Amd με 46Ε

νομιζω οτι οι ψυκτρες πανω απο 30Ε ειναι σε γενικες γραμμες καλες αναλογως γιατι την θες...

Να διασαφηνίσω μόνο κάτι. Η True Black 120 είναι ουσιαστικά η 120 Extreme σε μαύρο χρώμα και ουδεμία άλλη διαφορά έχει (ε εντάξει, έχει και ένα ακόμη στήριγμα για δεύτερο 12άρη ανεμιστήρα στη συσκευασία). Και κατά την άποψη μου εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ψύκτρα που υπάρχει. Πολύ καλή λύση όπως προείπε και ο φίλος είναι η xigmatek 1284 achilles αλλά ακόμα και το προηγούμενο μοντέλο η 1283 αν τη βρεις. Στην τιμή τους είναι εκπληκτικές. Το λέμε γιατί η thermalright κοστίζει αρκετά παραπάνω, ιδίως η black.

• 4 weeks later...

Επειδή βλέπω ότι τo thread από την πολύ ψύξη "πάγωσε" κάνα μήνα ας ρωτήσω και γω κάτι μπας και ανέβουν λίγο οι θερμοκρασίες :p

Πρόσφατα πήρα Q6600 σ αντικατάσταση του Ε6600 τον οποίο τον έχω την Scythe ninja, την προηγούμενη όμως. Μιας και τον Q6600 δεν τον έχω βάλει ακόμα,λέτε να μείνω με την Scythe ή να πάω για τίποτα άλλο,με σκοπό να τον πάω τον επεξεργαστή στα 3-3.4 max?

Από μπάτζετ ok, ας είναι καλά οι πιστωτικές :fist:

Οκ παιδιά ευχαριστώ και τους δύο...αν και Dante80 ψηνόμουν για την "αγαπημένη" σου :p την Enzo(αν δε κάνω λάθος την αναφέρεις κάπου)...και την Noctua του Wacko gr2004 επίσης...

Δηλαδή με λίγα λόγια αν θέλω να πάω και παραπάνω μπορώ αλλά όχι με την Ninja? Δεν ξέρω τους φοβάμαι λίγο αυτούς τους quad είναι λίγο "ψηστήρια" ειδικά αν πέσεις σε κάνα περίεργο,γι αυτό δε στοχεύω και παραπάνω...αλλά πες ότι με τρώει για κάνα παραπάνω τσιμπιματάκι, που πηγαίνω?

O wacko εχει Thermalright Ultra 120 Extreme ... τωρα και πιο extreme με τα extra clips :jester:

Ευχαριστώ man. Σου χρωστάω υποχρέωση είπαμε...:agree::agree:

Οκ παιδιά ευχαριστώ και τους δύο...αν και Dante80 ψηνόμουν για την "αγαπημένη" σου :p την Enzo(αν δε κάνω λάθος την αναφέρεις κάπου)...και την Noctua του Wacko gr2004 επίσης...

Δηλαδή με λίγα λόγια αν θέλω να πάω και παραπάνω μπορώ αλλά όχι με την Ninja? Δεν ξέρω τους φοβάμαι λίγο αυτούς τους quad είναι λίγο "ψηστήρια" ειδικά αν πέσεις σε κάνα περίεργο,γι αυτό δε στοχεύω και παραπάνω...αλλά πες ότι με τρώει για κάνα παραπάνω τσιμπιματάκι, που πηγαίνω?

Όπως είπε κι ο Λουκάς, εγώ έχω Ultra 120 Extreme. Πάντως δε χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από τη ninja. Είναι καλή ψυκτρούλα. Αν στο μέλλον δεις ότι δε σου κάνει ή θελήσεις όπως λες να ανέβεις λίγο παραπάνω (ακόμα και τότε δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα), το κοιτάς τότε. Μπορεί να έχει βγει και κάτι πιο εντυπωσιακό ίσως.

Καλημερα.

Εχω εναν P4 3.2 LGA 775 και ψαχνω κατι καλυτερο και πιο αθορυβο απο την μαμα ψυκτρα.

Βασικο κριτηριο η τιμη η οποια δεν θελω να ξεφυγει πανω απο τα 25€.

Γνωμες-αποψεις δεκτες. Κατα προτιμηση αγορα απο το Πλαισιο.

Θενκς

Εγώ είμαι πολυ ευχαριστημένος είτε με την ΑSUS Triton 75 ή την Coolermaster Hyper 212 αλλα στην Hyper καλό είναι να βγάλεις το 120μμ φανάκι και να βάλεις κάτι άλλο. Η Hyper παίζει καλύτερα όταν έχεις διαφορά ροπών στα φανάκια. Σε τετραπυρηνο Phenom 9750 125W παίζει σε idle 32-33C (HWMonitor) και 43-44C full load με την Hyper.

Hyper 212 είναι αστέρι αλλά θέλει την μόντα με το δεύτερο φανάκι κατα την άποψη μου. Ένα για να στέλνει κρύο μέσα και ένα για ρίχνει το ζεστό αέρα προς το πίσω 120μμ φανάκι. Είναι τόσο καλό που πήρα κανα δυό για μελλοντικά μηχανηματάκια :). Αλλά δεν είναι για HTPC χρήση λόγω μεγέθους.

ultra 120 extreme is the one you seek Gabriel.

no push pins and the best aircooling performance.

+1

Η καλύτερη ψύκτρα που έχει κατασκευαστεί. Ακριβούλα ναι, αλλά μπορείς να τη βρεις μεταχειρισμένη ή στην ασημένια έκδοση που είναι φτηνότερη.

Ένα link για βοήθεια

http://www.skroutz.gr/c/673/cpu_fans.html?keyphrase=thermalright+ultra+120+extreme

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.