REDLADY Αύγουστος 22, 2008 #141 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 οι xigmatek ειναι πολυ καλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Αύγουστος 25, 2008 #142 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 Παρτε πρεφα οτι η extreme ειναι πολυ καλη, απο τις καλυτερες, δεν ειναι ομως οτι καλυτερο. Καταρχας ολες οι tower style πασχουν απο σχεδιαση, γιατι αφηνουν την mobo και βραζει. Δειτε λοιπον 2 λυσεις που πατανε την extreme...1. Thermalright SI-128SE : http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermalright-si128se-ultra120a_10.html#sect12. Scythe Zipang : http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/scythe-zipang-xigmatek-hdtd1284_12.html#sect1Και οι 2 ειναι blow-down οποτε ψυχουν chipset - mosfet - ram, και οι 2 πατανε την extreme. Ειμαι ευτυχης κατοχος της 2ης, το μονο αρνητικο της (για αλλους θετικο) ειναι οτι εχει τα intel clips και οχι backplate με βιδες. Εγω βεβαια εβαλα μονος μου backplate και βιδες με ελατηρια, οποτε πιστευω οτι κατι κερδισα και απο εκει...Και εγώ την Scythe Zipang έβαλα σε σύστημα με Asus P5E + Q6600 χωρις O/C προς το παρόν. Ελάχιστος θόρυβος και πολύ καλές θερμοκρασίες για τέτοια εποχή. Λίγο ζόρι η εγκατάσταση αλλά τα αξίζει τα λεφτά της. +1 και από μένα για την Zipang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος a5 Αύγουστος 25, 2008 #143 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2008 THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME: Χωρίς δεύτερη σκέψη. Μην αργείς - θα τη χάσεις και μετά χαιρετίσματα.+1 ειναι σαν υδροψυξη σχεδον.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMPRO Σεπτέμβριος 2, 2008 #144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 αν θελεις αεροψυξη προτεινω ανεπιφυλακτα την zalman 9700ledhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806326 Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Σεπτέμβριος 5, 2008 #145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2008 +1 κ απο μενα για την Thermalright True black! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr Σεπτέμβριος 9, 2008 #146 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 παιδιά διάβασα όλο το θεμα και εχω δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάποια(εκτός της Thermalright True black η οποία είναι πάρα πολύ καλή αλλά δεν υπάρχει πουθενά).Ετοιμάζω ένα ψιλοκαινούργιο σύστημα το ποιο μεχρι στιγμης έχει :enarmax infinity 720Asus P5N32 E SLI4x1gb ddr2 supertalent 800και θα αγοράσω έναν Q6600(Tray).Όλα αυτά θα κουμπώσουν (μάλλον)σε ένα THERMALTAKE VG7000BWS SOPRANO RS 101(εκει εχω καταληξει)Θελω να αγορασω μια ψυκτρα κοντα στα 40Ε και ειμαι αναμεσα σε Thermaltake Bigtyphoon 120 VXScythe Cooler ZipangCoolerMaster Cooler GeminIIείμαι ανοιχτός κ σε άλλες προτάσεις κοντά σε αυτά τα λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos1965 Σεπτέμβριος 9, 2008 #147 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 παιδια ειπα και εγω να σας πω την γνωμη μουεχω παρει απο ενα φιλο μια ψυκτρα την τιταν αμαντα δεν ξερω πως δουλευει αλλα εχω ενα cpu 6750 τον εχω στα 3200 και μου λεει 15 *cσυνεχεια ....το πολυ πολυ να παει στους 20 αν ξερει κανεις να μου πει και εμενα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2008 #148 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 για να μην ανοιγω αλλο θεμα...αυτo "καθισμενo" σε μια ultra120 για q9550 ,"λεει" ή θα μου παρει τα αυτια?(πρεπει να δω καποτε και πως ρυθμιζονται οι ανεμιστηρες στην Maximus...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 9, 2008 #149 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 O scythe δεν ειναι και αθορυβος αλλα ουτε θα σε κουφαινει.@nikos1965: Αυτη χρησιμοποιει tec για ψυξη, αν κανεις μια αναζητηση με keywords πελτιερ ή tec θα βρεις αρκετες πληροφοριες, επισης κοιτα και http://en.wikipedia.org/wiki/Thermoelectric_cooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Σεπτέμβριος 9, 2008 #150 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Για μέχρι 40euro, είπαμε μονόδρομος...Xigmatek - Cpu Cooler HDT-S1284 - Achilles(η αν πάρει το μάτι σας πουθενά την 1283, το ίδιο καλή είναι)για να μην ανοιγω αλλο θεμα...αυτo "καθισμενo" σε μια ultra120 για q9550 ,"λεει" ή θα μου παρει τα αυτια?(πρεπει να δω καποτε και πως ρυθμιζονται οι ανεμιστηρες στην Maximus...)Πολύ γρήγορος ο slipstream, μπορείς να τον μειώσεις με αντίσταση ή bios/speedfan βέβαια. Αυτό που σε νοιάζει περισσότερο είναι ο θόρυβος ή η απόδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2008 #151 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 both.νορμαλ λειτουργια/θορυβος σε 24/7 αποδοση σε benches! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Σεπτέμβριος 9, 2008 #152 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Τότε indeed τον slipstream θα πάρεις, μιας και λειτουργεί πολύ καλά σε undervolting. Θα τον συνδέσεις με το τριπινο του στην μητρική και θα αλλάζεις ταχύτητες ανάλογα με την χρήση, μέσω bios ή speedfan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 9, 2008 #153 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 ζαχαρωνω αι τον "χοντρουλη" κυριο εδω....http://eworld.com.gr/details.php?prod=655+cfm,50 db (!!!) onlyκαλο θα ητανε να εξηγησει καποιος τι παιζει με το fan / cpu πριν κανω κινηση (οχι οτι αν τον παρω θα γει αχρηστος),αλλα να ξερουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 11, 2008 #154 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Επειδη στην Mars P35 τελικα δεν χωραει η True Black λογω chipset cooler ποια αλλη top ψυχτρα προτεινεται? Το να αλλαξω cooling στο chipset δεν ειναι επιλογη αν και εχω κατι ακριβα chipset coolers. Μονο και μονο επειδη μου βγηκε η Παναγια να μονταρω το υπαρχων chipset cooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Σεπτέμβριος 11, 2008 #155 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 V8 θα μπαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 11, 2008 #156 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Noctua? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani_gr Σεπτέμβριος 12, 2008 #157 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Για μέχρι 40euro, είπαμε μονόδρομος...Xigmatek - Cpu Cooler HDT-S1284 - Achilles(η αν πάρει το μάτι σας πουθενά την 1283, το ίδιο καλή είναι)αυτη σου κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2008 #158 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Επειδη στην Mars P35 τελικα δεν χωραει η True Black λογω chipset cooler ποια αλλη top ψυχτρα προτεινεται?Το να αλλαξω cooling στο chipset δεν ειναι επιλογη αν και εχω κατι ακριβα chipset coolers. Μονο και μονο επειδη μου βγηκε η Παναγια να μονταρω το υπαρχων chipset cooling γυρνα τη ψυκτρα 90μοιρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 12, 2008 #159 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Man, το σκεφτηκα να την γυρισω αλλα με ξενερωνει η ιδεα τα φουρφουρια να βαρανε προς το psu ... τι να κανουμεBTW, η true black, θελει και αυτη καμια μοντα οπως σε καποιες πιο παλιες Ultra 120/Ultra 120 extreme με καποια extra στρωση φενιζολ (παραδειγμα) ωστε να δινει πιο πολυ πιεση η ψυχτρα στο cpu? Μιλαω για μεταξυ του κουμπωματος και την πανω μερια της βασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 13, 2008 #160 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Man, το σκεφτηκα να την γυρισω αλλα με ξενερωνει η ιδεα τα φουρφουρια να βαρανε προς το psu ... τι να κανουμεBTW, η true black, θελει και αυτη καμια μοντα οπως σε καποιες πιο παλιες Ultra 120/Ultra 120 extreme με καποια extra στρωση φενιζολ (παραδειγμα) ωστε να δινει πιο πολυ πιεση η ψυχτρα στο cpu? Μιλαω για μεταξυ του κουμπωματος και την πανω μερια της βασηςΕγω δεν της έχω κάνει καμια πατέντα. Όπως είναι δουλεύει άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.