Jump to content

Επιλογή Ψύκτρας CPU

ninja88

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply
Εγώ πάντως παιδιά παράγγειλα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806327 . Θα δούμε πώς θα τα πάει...

Γιατί το έκανες αυτό; :-O Δεν είχες 2€ παραπάνω να πάρεις τη σίγουρη λύση της Thermalright Ultra 120 eXtreme τη στιγμή που όλως περιέργως είναι ακόμα διαθέσιμη; :crazy:

Γιατί το έκανες αυτό; :-O Δεν είχες 2€ παραπάνω να πάρεις τη σίγουρη λύση της Thermalright Ultra 120 eXtreme τη στιγμή που όλως περιέργως είναι ακόμα διαθέσιμη; :crazy:

Συγνώμμη αλλα θα συμφωνήσω. Ιεροσυλία έκανες :p

πω πω σταματήστε όλοι , θα του δημιουργήσετε τύψεις..

Τώρα θα σκέφτεται: " πω πω τι μ......α έκανα??Τζάμπα λεφτά μόνο 3e παραπάνω και θα έπαιρνα το τέρας" :p

πω πω σταματήστε όλοι , θα του δημιουργήσετε τύψεις..

Τώρα θα σκέφτεται: " πω πω τι μ......α έκανα??Τζάμπα λεφτά μόνο 3e παραπάνω και θα έπαιρνα το τέρας" :p

Καλά κάναμε. Έχει βουϊξει ο τόπος με τη Thermalright 120 Ultra eXtreme και πάει και μου παίρνει Zalman; :tomato:

Καλά κάναμε. Έχει βουϊξει ο τόπος με τη Thermalright 120 Ultra eXtreme και πάει και μου παίρνει Zalman; :tomato:

ρε και γω μαζι σας ειμαι, αλλα τον λυπηθηκα τον ανθρωπο με τοσα που ακουσε.:hehe:

Μάγκες τελικά ακυρώθηκε η παραγγελία!Το θέμα είναι τι να πάρω τώρα...Όλες οι προτάσεις δεκτές εκτός από την 120 extreme που δεν είναι διαθέσιμη...

Φίλε apagal γνώμη μου είναι να κάνεις μια βόλτα κάτω στην Τσιμισκή ( απο Θεσσαλονίκη είσαι βλέπω), στα Μουλτιραμα, Πλαίσιο κτλ και ρίξε μια ματιά για την Ultra. Αν τη βρεις δεν θα το μετανιώσεις ;)

:)

Α μπράβο. Βασικά περίμενε να ξαναέρθει. Κάνε λίγο υπομονή και τσεκάριζέ το συνέχεια μιας και έχεις υπόλοιπο στο e-shop, εκτός αν θέλεις να πάρεις κάτι άλλο οπότε την ψάχνεις στην αγορά γενικότερα.

"Όλες οι προτάσεις δεκτές εκτός από την 120 extreme που δεν είναι διαθέσιμη..." > πάλι τα ίδια θα λέμε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.