Jump to content

Επιλογή Ψύκτρας CPU

ninja88

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply
Την Scythe Orochi την έχει δοκιμάσει κανένας?

Θα δοκιμαστεί λίαν συντόμως ;)

Τερας ειναι αυτο...Που να το βαλεις μεσα στο κουτι....:blink:

Τέρας ναι αλλα υποστηρίζουν ότι ψυχει καλα και χωρίς ανεμιστήρα.

λοιπον ΑΨΟΓΗ η SI-128SE.

απλα αψογη.

πανεμορφη ,πανευκολη στην εγκατασταση (βρωμο mugen ακομα σε μισω),και διατηρει τον "καυτο" (σε temps και οχι σε επιδοσεις) prescot στους 32 βαθμους!

λοιπον ΑΨΟΓΗ η SI-128SE.

απλα αψογη.

πανεμορφη ,πανευκολη στην εγκατασταση (βρωμο mugen ακομα σε μισω),και διατηρει τον "καυτο" (σε temps και οχι σε επιδοσεις) prescot στους 32 βαθμους!

Χαχα. Ωραίος. Με υγεία. ;)

Να ρωτησω κ εγω κατι,το scuthe mugen ρε παιδια ειναι καλο ???το εχετε δοκιμασει καθολου??

OXI. Μην κάνεις το λάθος. Κόπηκα σε 3 διαφορετικά σημεία για να την βάλω και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν μπήκε καλά.

Πανέα μίλα:p

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις 1 ανεμιστήρα στις 1600, να δεις τί είναι καλύτερο; Ένας στις 1600 ή 2 στις 800; ;)

Έχω δοκιμάσει με silentX μόνο του στις 1500-1600, και με silentX@1000 + coolermaster@800. Καλύτερες θερμοκρασίες, σε 9550@2700, 1.4V, στη 2η περίπτωση, δεν θυμάμαι πόσο, κάπου 2-4 βαθμούς φαντάζομαι.

Έχω δοκιμάσει με silentX μόνο του στις 1500-1600, και με silentX@1000 + coolermaster@800. Καλύτερες θερμοκρασίες, σε 9550@2700, 1.4V, στη 2η περίπτωση, δεν θυμάμαι πόσο, κάπου 2-4 βαθμούς φαντάζομαι.

Από θόρυβο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.