Jump to content

Επιλογή Ψύκτρας CPU

ninja88

Recommended Posts

την ειχε.

πλεον κοστολογειτε στα 50 €!!!

τεραστια διαφορα!

ρε παιδια αν η ultra extreme εχει ξερω γω "α" αποδοση ,ψυχτρες σαν την ifx-14 που ουσιαστικα ειναι 2Χultra extreme,με κοστος +(μαξ) 10 ευρω ,και διπλασιο , πολυτιμο, χωρο που καταλαμβανουν ,αν ειναι για διαφορα 2-3 βαθμων αξιζει.

γνωμες ...

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply
την ειχε.

πλεον κοστολογειτε στα 50 €!!!

τεραστια διαφορα!

ρε παιδια αν η ultra extreme εχει ξερω γω "α" αποδοση ,ψυχτρες σαν την ifx-14 που ουσιαστικα ειναι 2Χultra extreme,με κοστος +(μαξ) 10 ευρω ,και διπλασιο , πολυτιμο, χωρο που καταλαμβανουν ,αν ειναι για διαφορα 2-3 βαθμων αξιζει.

γνωμες ...

Η ψύκτρα αυτή που λες όντως δεν έχει μεγάλη διαφορά και δε νομίζω ότι αξίζει. Μπορείς πάντα να βάλεις και 2 ανεμιστήρες σε push-pull διάταξη στην extreme και να βελτιώσεις ακόμα λίγο την απόδοση.

Η ψύκτρα αυτή που λες όντως δεν έχει μεγάλη διαφορά και δε νομίζω ότι αξίζει. Μπορείς πάντα να βάλεις και 2 ανεμιστήρες σε push-pull διάταξη στην extreme και να βελτιώσεις ακόμα λίγο την απόδοση.

Δε νομίζω πως αξίζει. Σε reviews που έχω διαβάσει, κλπ οι διαφορά από έναν ανεμστήρα στους 2 είναι της τάξης του ενός με δύο βαθμούς Κελσίου με διπλό θόρυβο και χρήματα για ανεμιστήρα όμως πράγμα που σημαίνει πως δεν αξίζει κατ' εμέ. :whistle2:

Δε νομίζω πως αξίζει. Σε reviews που έχω διαβάσει, κλπ οι διαφορά από έναν ανεμστήρα στους 2 είναι της τάξης του ενός με δύο βαθμούς Κελσίου με διπλό θόρυβο και χρήματα για ανεμιστήρα όμως πράγμα που σημαίνει πως δεν αξίζει κατ' εμέ. :whistle2:

Συμφωνώ απόλυτα. Απλά προσπαθώ να πω ότι και η ifx-14 δεν αξίζει και αν θέλει να κλείσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά μεταξύ των δύο, μπορεί να κάνει και το push-pull αν θέλει.

Eγώ της έχω 2 fans, για το λόγο ότι μπορείς να τους έχεις αθόρυβους στις 800 στροφές, με θόρυβο λιγότερο από 1 στις 1300 πχ. Γιατί πίστεψέ με, με OC σε quad/Χ4 και καλοκαίρι, ακόμα και η extreme ζορίζεται

Eγώ της έχω 2 fans, για το λόγο ότι μπορείς να τους έχεις αθόρυβους στις 800 στροφές, με θόρυβο λιγότερο από 1 στις 1300 πχ. Γιατί πίστεψέ με, με OC σε quad/Χ4 και καλοκαίρι, ακόμα και η extreme ζορίζεται

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις 1 ανεμιστήρα στις 1600, να δεις τί είναι καλύτερο; Ένας στις 1600 ή 2 στις 800; ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.