Jump to content

Επιλογή Ψύκτρας CPU

ninja88

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. θα ήθελα να μου πρότεινετε καποιες ψύκτρες για CPU, να έχουν καλη απαγωγη θερμοτητας, κατά προτίμηση από το e-shop.gr. Έχω επεξεργαστή intel Q9300, κουτί armor της thermaltake και μητρικη asus P5KC. Υπάρχει περιπτωση αν είναι βαρια η Ψύκτρα να δημειουργήσει πρόβλημα στη μητρική?

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Σου εχω μερικες επιλογες...ΑΛΛΑ θα πρεπει να δεις τις διαστασεις της ψυκτρας πριν κανεις καποιοα αγορα...

Γιατι μπορει να ΜΗΝ χωραει μεσα στο κουτι....

Thermaright 120 Ultra extreme

ZALMAN CNPS 9500AT

Καλυτερα ομως(απο την zalman 9500) ειναι η

Zalman 9700 LED for Intel - Amd

Μονο που ειναι απο πλαισιο...Αμα την βαλουν στο e-shop θα εισαι καλυμενος πιστευω...:cool:

Στο είπα ρε άνθρωπε και πιο πάνω. Μην το σκέφτεσαι πολύ. Τώρα περίμενε κανα μήνα κι αν προλάβεις πάλι. Αφού γίνεται χαμός όταν έρχεται. Κι αυτοί δεν φέρνουν και καμία ποσότητα σοβαρή και εξαντλούνται πολύ γρήγορα. Ανεμιστήρας: SCYTHE SFF21F.

thermalright ειπαμε εχει και το eworld.com.gr

(και πριν 2 βδομαδες ειχε την ultra 120 extreme στα 39 (ναι καλα διαβασατε) ευρω.

Νομίζω αυτό ήταν που την είχε πιο ακριβά απ' όλους; Άμα είναι στα 39€ πάντως είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς φαντάζομαι στην Ελλάδα τουλάχιστον. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.