George_K Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2008 τωρα τελευταια όταν παω να γραψω μια ταινια (που πρώτα έχω συμπιεσει με DVD shrink) σε dvd, λαμβάνω μήνυμα από το Nero: "could not perform disc-at-once" και η αντιγραφή αποτυγχάνει. Το ίδιο συμβαίνει και όταν πάω να την γραψω σαν iso με dvd decrypter. Χρησιμοποιώ τα ίδια δισκάκια που χρησιμοποιούσα και πριν (εκτος αν φταίει η τελευταία πατρίδα που πήρα). Mήπως έχει χαλάσει το recorder και πρέπει να σκέφτομαι την αλλαγή του (LG-GSA-4160Β - το χω σχεδόν 3 χρόνια με μέτρια χρήση)? Φταίει κάτι αλλο?
Nephiλiμ Ιούνιος 2, 2008 #2 Ιούνιος 2, 2008 δοκιμη με αλλα δισκακια.firmware update.αλλαγη καλωδιοταινιας.δοκιμη σε εγγραφη track at once.αν αυτα αποτυχουν πας για αγορα.
IGITIHI Ιούνιος 19, 2008 #3 Ιούνιος 19, 2008 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Όταν προσπαθώ να γράψω οτιδήποτε σε DVD, παίρνω από το Nero το εξής μήνυμα:Illegal discD: _NEC DVD_RW ND-3500AGCould not perform start of Disc-at-onceΈτυχε όμως να έχω 2 πακετάκια DVD-R της Philips και διαπίστωσα ότι από το ένα πακέτο τα έγραφε κανονικά ενώ στο άλλο έβγαζε το παραπάνω μήνυμα. Ψάχνοντας σε άλλα forum κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον φταίνε τα δισκάκια που αγόρασα τελευταία. Το ερώτημά μου είναι: Τι δισκάκια να αγοράσω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω πρόβλημα; Ή μήπως απο εδώ και στο εξής θα αντιμετωπίζω συχνά πυκνά τέτοια προβλήματα, οπότε είναι καλύτερο να αγοράσω ένα καινούργιο drive; Και, αν είναι έτσι, ποιό να αγοράσω;Ευχαριστώ!ΥΓ: Το drive είναι ένα NEC DVD-RW ND-3500AG και έχω την τελευταία έκδοση του firmware που έχει βγει, αλλά είναι πολύ παλιά (2006 αν θυμάμαι καλά).
IGITIHI Ιούνιος 19, 2008 #5 Ιούνιος 19, 2008 Η μητρική είναι η Albatron PXP35. Τι είναι το dma που μου λες;
felix Ιούνιος 19, 2008 #6 Ιούνιος 19, 2008 DMA : Direct Memory Access Και βρίσκεις για τις συσκευές σου από εδώ :
IGITIHI Ιούνιος 19, 2008 #7 Ιούνιος 19, 2008 Είναι Transfer Mode: DMA if available και Current Tranfer Mode: Ultra DMA Mode 5.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.