Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2008 Θα σας διηγηθω την ιστορια μου, για να εχετε και εσεις τον νου σας:Ηταν Τεταρτη και βιαζομουν να φαω το μεσημεριανο για να παω να στησω εναν Intel συστημα μαζι με τον Alexi. Ετσι οπως ετρωγα τα ψαρια (γοπες) ενα αγκαθι καρφωθηκε πλάγια στην αμυγδαλί μου. Ειπα θα φυγει μωρε και δεν εδωσα σημασια.Εφαγα ψωμια, σαλατα, μπανανα, διαφορα αλλα φρουτα, ηπια χυμο, νερο κλπΤ Ι Π Ο Τ Α!Ειχε σφινωθει σαν βελος!Τελος παντων πηγα εστησα το PC και στον γυρισμο δοκιμασα ανα ChickenBurger. Τοτε εγινε το θαυμα! Δεν ενιωθα πλεον το αγκαθι. Λιγο με πονουσε και ειπα θα ειναι η πληγη, 6 ωρες με ειχε τυρρανισει.Σημερα λοιπον, μετα απο 6 μερες, αρχισε να με ξαναποναει παρα πολυ. Σε τρομερο βαθμο! Να μην μπορω να καταπιω. WTF λεω, μπας και επαθα καμια μολυνση ;Παω στον καθρεφτη, και βλεπω λιγο καλυτερα. Το αγκαθι ειχε απλα σπασει, αλλα παρεμενε ενα μερος του σφινωμενο μεσα στην αμυγδαλη μου.Holy ****!Αμεσως πηγα στον otorinolarigologo και μου το εβγαλε (με ζορι βεβαια γιατι αναγουλιαζεις εκει πισω).Μου ειπε, οτι οταν υπαρχει αγκαθι απο ψαρι, ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ψωμι, αλλα να πατε στο γιατρο να το βγαλει. Γιατι το ψωμι το σφινωνει περισσοτερο και μπορει να πας για εγχειριση απο το τιποτα.Προσεχετε λοιπον!
SirDiman Ιούνιος 2, 2008 #2 Ιούνιος 2, 2008 Περαστικά φίλε... Και νόμιζα οτι το ψωμί κάνει καλό... Καλα έκανες και μας το διηγήθηκες,να προσέχουμε περισσότερο!:flower:
red alert Ιούνιος 2, 2008 #3 Ιούνιος 2, 2008 Δίδαγμα το ψαρί θέλει χαίρει και η γυναίκα &^^&%^&%^ χαχαχαχα περαστικά φιλέ
Melkon Ιούνιος 2, 2008 #5 Ιούνιος 2, 2008 πωπω περαστικα και ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες!
cabrinha Ιούνιος 2, 2008 #9 Ιούνιος 2, 2008 Εισαι τυχερος που σου σταθηκε το κοκκαλο στην αμυγδαλη και οχι στον φαρυγγα.
cptkoulis Ιούνιος 2, 2008 #11 Ιούνιος 2, 2008 Ηταν Τεταρτη και βιαζομουν να φαω το μεσημεριανο για να παω να στησω εναν Intel συστημα μαζι με τον Alexi. Η λυση ειναι η προφανης
ea6gka Ιούνιος 3, 2008 #16 Ιούνιος 3, 2008 Τελος παντων πηγα εστησα το PC και στον γυρισμο δοκιμασα ανα ChickenBurger. με τα κοκκαλα της κοτας πως τη παλεψες?
Dr.Paneas Ιούνιος 3, 2008 Author #17 Ιούνιος 3, 2008 με τα κοκκαλα της κοτας πως τη παλεψες? Δεν εχει κοκκαλα ρε συ το ChickenBurger.
LevelOne Ιούνιος 3, 2008 #18 Ιούνιος 3, 2008 Εξαρτάται ποσο το πλήρωσες και πόσο περίμενες για να το πάρεις... "Τι στο διάολο, 5 ευρώ για ενα chickenburger? Στο λαιμό να σου κάτσει!" ή "Αντε μια ώρα το ρημάδι, κόκκαλα έχει;;" Ανάλογα την περίπτωση παντα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.