γεράκης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2008 Εχω το σύστημα της υπογραφής. Αυτό που συμβαίνει είναι, χωρίς κάποιον ΄προφανή λόγο, είτε παίζοντας κάποιο παιχνίδι, είτε γράφοντας στο WORD, είτε απλά ΄ρίχνοντας καμιά πασιέντζα, το σύστημα να κολλάει τελείως. Μέχρι και οι δίσκοι σταματάνε να δουλεύουν. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ζωής, πλήρες κώμα. Το κουλό είναι ότι το διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ δύο διαδοχικών κολλημάτων είναι τελείως μη γραμμικό: μπορεί να μεσολα΄βήσει μία βδομάδα, μπορεί ένα τέταρτο. Οι θερμοκρασίες που έχω τόσο σε CPU όσο και σε GPU είναι φυσιολογικότατες, έχω τρέξει MEMTEST για αρκετή ώρα, άλλα ουδέν πρόβλημα κι εκεί...Οι drivers και τα firmwares σε όλα τα περιφερειακά είναι οι τελευταίοι, όπως και όλες οι ενημερώσεις για Vista...Ρώτησα ένα φίλο που έχει ίδια μητρική και μνήμες και μου είπε πως και εκείνος αντιμετώπιζε το πρόβλημα μέχρι που αποσυνέδεσε το (SATA) DVD recorder του...Κι εγώ έχω SATA DVD (συγκεκριμένα το ASUS 1814BLT-firmware το τελευταίο) αλλά από την άλλη μου φαίνεται εξαιρετικά κουλό να φταίει αυτό...ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
γεράκης Ιούνιος 1, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούνιος 1, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 κοιτα μηπως φταιει καποια περιφερειακη συσκευη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontak Ιούνιος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 για βάλε το everest 4.5 trial και πές μας τι θερμοκρασίες έχεις στο southbridge(mcp). Link to comment Share on other sites More sharing options...
γεράκης Ιούνιος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 το mcp μου λοιπόν είναι στους 65 βαθμούς...πολύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 το mcp μου λοιπόν είναι στους 65 βαθμούς...πολύ?Ψήνεται κανονικά !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontak Ιούνιος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά δεν είναι και σε περίεργο στάδιο, βέβαια δεν ξέρω πόσο φτάνει παίζοντας κάποιο παιχνίδι ή κάποια άλλη εργασία.Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα θερμοκρασίας στο Mcp αλλα εγώ είχα 84 και το κατέβασα στους 76 με έναν ανεμηστήρα 120 στο πλάι, και τώρα ετοιμάζω πατέντα με αυτοσχέδια ψύχτρα.Να το παρακολουθήσεις πόσο πάει μήπως και φταίει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Μηπως κανενα worms....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιούνιος 7, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Εμενα στα vista μου λεει κανεις γιατι πεταει μπλε οθονη στο ξεκινημα?? Κατι λεει για τους δισκους.. Τρεχω RAID 0 αλλα στα XP ειναι οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.