Rez7nor Ιούνιος 2, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Τελικα πηγα multirama extreme και μου πηγε 220E αμα τα βαλω θα σας πω εντυπωσεις (αμα δεν εχουμε διαροες και κλαιω....:hehe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52 Ιούνιος 2, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Ειναι να μη πας ... αμα πας αστα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Ιούνιος 2, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 καλη τυχη bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rez7nor Ιούνιος 2, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Ευχαριστω αδερφε πρωτη φορα κανω κατι τετοιο και εχω αγχος αλλα θα την βρω την ακρη τουλαχιστον να ευχαριστηθω το pcακη μου 2 μισθους μαζευα να το παρω ηρθε η ωρα να το σουλουπωσω :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Ιούνιος 2, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Και εγω προσφατα εβαλα την πρωτη μου υδροψυξη και ηταν και customιά...Δεν λεω...εσταξε λιγακι αλλα οκ! Απλα να εχεις υποψην τα ρακορ μηπως δεν εχεις σφηξει καλα κατι...ενα βεντεξ και ολα οκ!βγαλε ολα τα καλωδια και ανοιξε μονο του το τροφοδοτικο με την αντλια να εισαι πιο σιγουρος για κανα 10λεπτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 2, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2008 Ευχαριστω αδερφε πρωτη φορα κανω κατι τετοιο και εχω αγχος αλλα θα την βρω την ακρη τουλαχιστον να ευχαριστηθω το pcακη μου 2 μισθους μαζευα να το παρω ηρθε η ωρα να το σουλουπωσω :) Καλοριζικο και καλοδουλευτο φιλε μου...Αντε και καλα κλοκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rez7nor Ιούνιος 3, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 Να σαι καλα αδερφε αυτες τι μερες θα παρω ρεπο απο την δουλεια και θα φτιαξω και θα σας πω εντυπωσεις οσο για τα κλοκια ακομα νωρις ειναι πρεπει να μελετησω επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.