Jump to content

NZXT Tempest Black και υδροψυξη

Rez7nor

Recommended Posts

Τελικα πηγα multirama extreme και μου πηγε 220E αμα τα βαλω θα σας πω εντυπωσεις

(αμα δεν εχουμε διαροες και κλαιω....:hehe::hehe::hehe:)

Ευχαριστω αδερφε πρωτη φορα κανω κατι τετοιο και εχω αγχος αλλα θα την βρω την ακρη τουλαχιστον να ευχαριστηθω το pcακη μου 2 μισθους μαζευα να το παρω ηρθε η ωρα να το σουλουπωσω :):):)

Και εγω προσφατα εβαλα την πρωτη μου υδροψυξη και ηταν και customιά...Δεν λεω...εσταξε λιγακι αλλα οκ! Απλα να εχεις υποψην τα ρακορ μηπως δεν εχεις σφηξει καλα κατι...ενα βεντεξ και ολα οκ!βγαλε ολα τα καλωδια και ανοιξε μονο του το τροφοδοτικο με την αντλια να εισαι πιο σιγουρος για κανα 10λεπτο... ;)

Ευχαριστω αδερφε πρωτη φορα κανω κατι τετοιο και εχω αγχος αλλα θα την βρω την ακρη τουλαχιστον να ευχαριστηθω το pcακη μου 2 μισθους μαζευα να το παρω ηρθε η ωρα να το σουλουπωσω :):):)

Καλοριζικο και καλοδουλευτο φιλε μου...Αντε και καλα κλοκια :innocent::)

Να σαι καλα αδερφε αυτες τι μερες θα παρω ρεπο απο την δουλεια και θα φτιαξω και θα σας πω εντυπωσεις οσο για τα κλοκια ακομα νωρις ειναι πρεπει να μελετησω επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτα :):):)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.