Cguevara Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2008 Έχω αγοράσει THERMALTAKE CL-W0052 TIDE WATER για την κάρτα γραφικών μου γιατί άρχισε να πιάνει 95 βαθμούς τώρα το καλοκαίρι και δεν με αρέσει ... και θα ήθελα να μου προτείνεται πιο υγρό να αγοράσω... γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Water Cooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούνιος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 απεσταγμένο νερο απο μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Ιούνιος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 απεσταγμένο νερο απο μέναΔεν θα έχω πρόβλημα με αυτό?? αν μπορώ να βάλω απεσταγμένο νερό θα ήταν καλύτερα γιατί δεν με ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση γιατί απλά αυτό το πηρα προσωρινά πιο μετά θα πάρω για όλο το μηχάνημα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούνιος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 δεν υπαρχει κανένα ρόβλημα με το απεσταγμένο...πήγαινε σε ένα φαρμακίο και παρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cguevara Ιούνιος 1, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 δεν υπαρχει κανένα ρόβλημα με το απεσταγμένο...πήγαινε σε ένα φαρμακίο και παρε... Ευχάριστο πολύ φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούνιος 1, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 Μα έτσι κι αλλιώς έχει από τη μάνα του νεράκι που δεν νομίζω να χρειαστεί να το βγάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 1, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 Το νερό που έχει μέσα θα κρατήσει άνετα για 1 χρόνο και βάλε Eγώ επειδή έβαλα πιο μεγάλους σωλήνες συμπλήρωσα με αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807709 καθαρά για αισθητικούς λόγους γιατί ταιριάζει το χρώμα με αυτό που είχε ήδη μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 1, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2008 Εγω αυτο χρησιμοποιούσα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650611 αλλα σε διαφορετική συσκευασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.