Jump to content

8600gts και batch size tests prob

Dj_Seps

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξεκιναω αυτο το post γιατι δεν βρηκα καποιο αλλο αναλογο με το προβλημα μου!Εχω λοιπον την asus 8600gts και καθε φορα που τρεχω το 3dmark 06 στα batch size tests το pc κολαει (σαν να μπαινει στην αναμονη) και μονο με restart ι shut down φτιαχνει!Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι!Εψαξα στο net και βρηκα το ακολουθο :

Batch Size Tests:

These tests render a very simple scene without optimizations; this exposes a “weak” spot in most graphics systems as game developers generally want to render as large a batch as possible. Added in between each batch is a color change state to prevent the individual tests from being rendered as a single batch.

Ξερει κανεις πως λυνετε ι παω για rma????

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

δοκιμασε την και σε αλλο Pc να δεις αν κανει το ιδιο και τοτε στηλτινα για rma.

Την δοκιμασα στον αλλο μου υπολογιστη που εχω και κανει το ιδιο πραγμα στο 3dmark παλι(υποψην πως ι χ1600pro που εχω στο αλλο pc τα batch size test τα παιρναει κανονικα)!Ολα τα αλλα κανονικα(παιχνιδια,ταινιες κτλ).Μονο εκει εχει το προβλημα και δεν ξερω τι να κανω γιατι αν την παω για rma, κοιταζοντας στο πλαισιο τωρα δεν την εχουν!!Εσυ τι με συμβουλευεις να κανω???

Την δοκιμασα στον αλλο μου υπολογιστη που εχω και κανει το ιδιο πραγμα στο 3dmark παλι(υποψην πως ι χ1600pro που εχω στο αλλο pc τα batch size test τα παιρναει κανονικα)!Ολα τα αλλα κανονικα(παιχνιδια,ταινιες κτλ).Μονο εκει εχει το προβλημα και δεν ξερω τι να κανω γιατι αν την παω για rma, κοιταζοντας στο πλαισιο τωρα δεν την εχουν!!Εσυ τι με συμβουλευεις να κανω???

Θα πάρεις πιστωτικό αν δεν την έχουν, εκτός αν σου δώσουν καμία με ίδιες δυνατότητες πάνω κάτω.

Πιστωτικο???Θα μπορεσω εγω να διαλεξω μια αλλη καρτα γραφικων???Την ειχα παρει αν θυμαμαι καλα 160 ευρω,με αυτο το ποσο ποια μπορω να παρω???

Εφόσον δεν έχουν την ίδια κάρτα θα σου δώσουν πιστωτικό 160 ευρώ. Παίρνεις μια 8800gt και είσαι άρχοντας.

Όλα αυτά εφόσον η κάρτα σου κριθεί ότι θέλει αντικατάσταση. ;)

Οκ ευχαριστω,το καλοκαιρι αν ειναι θα περασω μια βολτα απο πλαισιο και θα δω τι θα κανω!!!

οταν overclock-αρα την 8600gt που εχω σε καποια φαση επαιζε ολα τα games κ περναγε ολα τεστ εκτος απο το 3ο batch οποτε αν δεν εισαι oed και εσυ rma...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.