kimoliatisa Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2008 Εχω 2 προβληματα με την μητρικη πρωτον δεν λειτουργει με 4giga μνημης,εχω 4x1g της Cellshock στα 1066 μου δημιουργουν ασταθεια συστηματος,επανεκινησεις και αλλες φορες δεν φορτωνουν τα λειτουργικα (xp-vista).Η μνημες εινε δοκιμασμενες και σε αλλο pc λειτουργουν αψογα,αυτη την στιγμη εχω επανω τα 3 giga και εινε ok.Το δευτερο προβλημα εινε με την razer barracuda ac-1 ενω τη βλεπει το συστημα οταν κανω install τους drivers μου λεει πως πρεπει να κανω plug in την razer:wall:Ισως εινε θεμα bios δεν ξερω τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry4 Ιούνιος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με 4 μνημες σε gigabyte dq6-x38 μεχρι που τα εβγαλα ολα κ ξαναεβαλα μεχρι που ανακαλυψα οτι η ασταθεια συστηματος κ επανεκινησεις ηταν απο τισ μνημες και δοκιμαζα να να τις βάζω σε διαφορετικες θεσεις μεχρι που βρηκα τις σωστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimoliatisa Ιούνιος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Ευχαριστω larry4 θα τα ξηλωσω ολα και ο Θεος βοηθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Ιούνιος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 δεν χανεις τπτ να κανεις και ενα update στα Bios.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimoliatisa Ιούνιος 6, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Εχω δοκιμασει και το update αλλα τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimoliatisa Ιούνιος 7, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Τελικα βρηκα λυση στα προβληματα μου η razer λειτουργει στα vista απο οτι φαινετε το sp3 στα xp πρεπει να εχει καποια ασυμβατοτητα.Ωσο για της μνημες τις αλλαξα με OCZ 2X2GB PC2 6400 sli ready edition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.