Jump to content

Προβληματα με Gigabyte x48 dq6

kimoliatisa

Recommended Posts

Εχω 2 προβληματα με την μητρικη πρωτον δεν λειτουργει με 4giga μνημης,εχω 4x1g της Cellshock στα 1066

μου δημιουργουν ασταθεια συστηματος,επανεκινησεις και αλλες φορες δεν φορτωνουν τα λειτουργικα (xp-vista).

Η μνημες εινε δοκιμασμενες και σε αλλο pc λειτουργουν αψογα,αυτη την στιγμη εχω επανω τα 3 giga και εινε ok.

Το δευτερο προβλημα εινε με την razer barracuda ac-1 ενω τη βλεπει το συστημα οταν κανω install τους drivers μου λεει πως πρεπει να κανω plug in την razer:wall:

Ισως εινε θεμα bios δεν ξερω τι να πω.

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με 4 μνημες σε gigabyte dq6-x38 μεχρι που τα εβγαλα ολα κ ξαναεβαλα μεχρι που ανακαλυψα οτι η ασταθεια συστηματος κ επανεκινησεις ηταν απο τισ μνημες και δοκιμαζα να να τις βάζω σε διαφορετικες θεσεις μεχρι που βρηκα τις σωστες.

Τελικα βρηκα λυση στα προβληματα μου η razer λειτουργει στα vista απο οτι φαινετε το sp3 στα xp πρεπει να εχει καποια ασυμβατοτητα.Ωσο για της μνημες τις αλλαξα με OCZ 2X2GB PC2 6400 sli ready edition.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.