Jump to content

1st Custom Water, ερωτηση για Temps

Shadowjump

Recommended Posts

Επειδη μεχρι προσφατα ειχα ενα ετοιμο κιτ, ThermalTake BigWater 745, ειδα οτι δεν τραβαει και τοσο πολυ με τις θερμοκρασιες που ανεβαινουν τωρα και ειπα να παρω κατι καλυτερο.

Κατεληξα σε αυτα:

Swiftech MCP655 (1200Lh)

EK Supreme Plexi CPU Block

EK Multioption 250ml Tank

Black Ice GTX II Radiator

2 ανεμιστηρες στις 900RPM στο ψυγειο εσωτερικος και 2 στις 1200RPM απο πανω, 4 συνολο δηλαδη. (Στο CoolerMaster Cosmos)

Θερμοκρασια δωματιου 24C

CPU: Intel Core 2 Duo E8500 stock (3.16GHz)

Idle Temps:

CPU: 28C (BIOS report)

Core #1: 38C

Core #2: 35C

Full Load Temps: (Orthos Priority 9)

CPU: 39 (BIOS report)

Core #1: 48-49C

Core #2: 43-44C

Πως ειναι οι θερμοκρασιες?

για διπυρηνο των 45nm με στοκ ρευμα στα 3.16 και 2πλο καλο ψυγειο μου φαινονται υψηλες.

νομιζω οτι το εχεις παρακανει με την παστα (προτιμησε ceramiqiue)

ή κατι λαθος εγινε στην τοποθετηση του μπλοκ.

Εγώ τι να πω που έχω 61c full load με θερμοκρασία δωματίου 28.5 και θερμοκρασία νερού 30.8c μετά το ψυγείο. Βέβαια ο άλλος αισθητήρας του πυρίνα είναι κολλημένος στους 44c idle kai 46 fullload..

Έχω dtek fusion , Swiftech MCP655 ,Swiftech Waterblock VGA MCW60-R , T , ThermoChill

Radiator PA 120.3 .

Abit ip35 pro bios 16

E8400 @ 3600 στα 1.22volt

κάρτα γραφικών 7900GTX

Εγώ τι να πω που έχω 61c full load με θερμοκρασία δωματίου 28.5 και θερμοκρασία νερού 30.8c μετά το ψυγείο. Βέβαια ο άλλος αισθητήρας του πυρίνα είναι κολλημένος στους 44c idle kai 46 fullload..

Έχω dtek fusion , Swiftech MCP655 ,Swiftech Waterblock VGA MCW60-R , T , ThermoChill

Radiator PA 120.3 .

Abit ip35 pro bios 16

E8400 @ 3600 στα 1.22voltι

κάρτα γραφικών 7900GTX

με core temp βλεπεις αυτες τις θερμοκρασιες?

Με μguru ης abit έχω 35 idle και 43 full load.

Το μπλοκ πατάει καλά γιατί το έβγαλα για να του βάλω το ring ώστε να καλυφθεί το κενό.

pump- cpu- gpu- radiator- T- pump

To έχω μέσα σε κουτί και ρουφάνε δύο ανεμιστήρες 14cm sharkoon στις 1000rpm 100cfm (περίπου) σύνολο δηλαδή

κατι αλλο παιζει γιατι το νερο του ειναι στους 30 βαθμους πριν το μπλοκ απ οτι μου ειπε. δεν νομιζω η αντλια να βαζει τοσι θερμοκρασια που να ανεβαζζει θρμοκρασιες. εγω που πιανω την δικια μου ειναι πολυ κρια λες και δνε δουλευει

Κατι αλλο εχει ο λακος...

Εμενα με 2 καρτες 3870ΗD πανω με ολοκληρα block(Μνημεw,mosffets purhna)και cpu στα 3,6(e6750) me 1,33Vcore kai 2 ψυγεια(1 μονο thermochill χοντρο και ενα απλο διπλο) ειμαι στους 37-38 Βαθμους καρτες και 40-42 ιdle core temp με 28 βαθμους δωματιου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.