Jump to content

προβλημα με CCC τα φωτα σας παρακαλω

kimoliatisa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μαγκες καλημερα και συγχαρητηρια για το site,ειμε καινουργιος εδω αλλα σαν χρηστης ειμε αρκετα εμπειρως.

Ζητω συγνωμη προκαταβολικα γιατι ισως δεν εψαξα αρκετα το forum και μπορει το προβλημα να εχει δημοσιευθη απο καποιον αλλο.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα απο την ελευση του catalyst 8.3 και μετα,αφου εγκαταστησω τους drivers και μετα την επανεκκινηση το CCC δυστυχως δεν λειτουργει.Με το που παταω το CCC το panel δεν ανοιγει

και το μονο που κανει εινε να αναβοσβηνει πανω στο desktop.Εχω παρατηρηση οτι το προβλημα εμφανιζεται μονο στα windows xp τα ελληνικα και σε συστηματα με CrossFire και συγκεκριμενα με 3870 της Sapphire που το ειδα με τα ματια μου.

Χαιρετω παιδες εχω ελληνικα χρ και το ccc δουλευει μια χαρα.. ή μηπως εννοειτε ελληνικα χρ και crossfire;

desktopks5.th.jpg

Ναι φιλε Seek & Find ελληνικα xp και CrossFire,

βλεπω ομως οτι δεν εχεις 3870,καποιος με 3870 σε διαταξη CrossFire ισως βοηθουσε πιο καλυτερα σας ευχαριστω παντως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.